Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Arika Sato

Blogerka tedna: Arika Sato

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Arika Sato
📷 Arika Sato / Instagram

Arika Sato je simpatična 33-letnica, ki prihaja iz Los Angelesa. Rodila in odraščala je v mestu Torrance (Kalifornija) s svojima staršema, ki prihajata iz Tokija in Yokohame na Japonskem. Čeprav zna govoriti, pisati in brati v japonščini, je njen materni jezik angleščina. Diplomirala je na univerzi v San Diegu (University of California), nato pa se preselila v Zahodni Hollywood, kjer zdaj živi že 10 let. Kasneje se je vpisala na University of Southern California univerzo in magistrirala iz novinarstva, vendar se nikoli ni podala na tradicionalno pot in delala za časopisne ali televizijske medije, raje je veliko blogala in vlogala.

Obožuje modo, glamur, življenje in svojo družino, na katero je izjemno navezana. Blog je začela pisati z namenom, da bi lahko enkrat počela ‘hollywoodske’ stvari, kot so biti igralka/model/voditeljica ali pa Kardashianka. Vendar so jo zdaj začele zanimati povsem druge stvari. Skozi svoje prispevke, fotografije in videe bi se rada povezala z vsemi ljudmi po svetu. S svojimi sledilci želi deliti svoje življenjske izkušnje in kar se je sama naučila o modi, lepoti, zdravem načinu življenja itd.

Njen stil je večinoma zapeljivo-eleganten, saj Arika obožuje tesno oprijeta, seksi oblačila. Njen najljubši modni kos so obleke, najraje pa nosi nevtralne barve, kot so bela, črna, kožna in siva s kovinskimi dodatki v nakitu. Modni ikoni, od katerih črpa največ navdiha sta J.Lo in Kim Kadrashian, ideje za modne kombinacije pa pobira tudi od bližnjih kolegic.

Njen blog: Arika Sato