7
7
7
7
previous arrow
next arrow
7
7
7
7
previous arrow
next arrow

Blogerka tedna: Camila Coelho

Brazilska modna in lepotna blogerka Camila Coelho se je rodila 27. februarja 1988 v Virginopolis-u. Iz Brazilije se je nato pri 14-ih letih preselila v Pennsylvanijo, po poroki z Icaro-m Brenner-jem, ki je tudi del njene ustvarjalne ekipe, pa sta se preselila v Boston. Mesto v Novi Angliji obožuje predvsem zato, ker ima vse štiri letne čase in lahko eksperimentira z modnimi kombinacijami.

Na YouTube-u je znana pod imenom MakeUpByCamila, kjer je kanal v portugalskem jeziku ustvarila že junija 2010, angleškega pa dobro leto dni kasneje (septembra 2011). Priljubljena pa je še na enem socialnem mediju – Instagramu, kjer ji sledi že več kot 8,5 milijona sledilcev.

Na svojem blogu objavlja prispevke o ličenju, življenjskem slogu ter dnevne modne kombinacije. Njen stil je ženstven, trendovski in romantičen. Obsedena je s čevlji, za katere pravi, da jih nikoli ne moreš imeti preveč, saj so popoln modni dodatek, ki naredi vsak stajling. “Sledi trendom, vendar jih vedno vključi v svoj osebnostni slog,” pa je najboljši stilski nasvet, ki ga je kadarkoli dobila Camila.

Njen blog: Camila Coelho

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry