Blogerka tedna: Christie Ferrari

Christie Ferrari se je rodila v Miamiju, trenutno pa živi v New Yorku, kjer je tudi diplomirala iz psihologije. Je prava profesionalka v kombiniranju dražjih, dizajnerskih oblačil s cenovno dostopnimi širši množici. Poceni oblačila ji vedno uspe narediti čudovita, nosljiva, elegantna ter draga na izgled.

Moda jo je že od nekdaj veselila, zato je leta 2014 začela na Instagramu, kjer ima že več kot 500.000 sledilcev, objavljati svoje dnevne modne kombinacije. Ker je bil odziv na fotografije zelo pozitiven, se ji je porodila ideja, da bi ustvarila nekaj, kjer bi lahko izražala svojo strast. In januarja 2015 se je rodil njen blog, na katerem objavlja dnevne modne kombinacije in fotografije s potovanj.

Glede na to, da je miamijsko dekle, novopečeno mamico že od nekdaj privlačijo barve, zato so se v preteklosti v njeni omari zelo redko znašla oblačila črne barve. Šele ko se je preselila v New York, sta črna barva in usnje postala pomemben del njene garderobe. Njen modni slog je ženstven, sproščen in udoben.

Njen blog: Christie Ferrari