Blogerka tedna: Emily Ann Gemma – The Sweetest Thing

Emily Ann Gemma je skupaj s svojim možem Johnom ustvarila blog The Sweetest Thing z namenom, da bi jima služil kot osebni dnevnik, kjer bi pisala o pripravah na poroko, nato pa o vsakdanjem življenju, prebirali pa bi ga njuni družinski člani. Vendar pa se je sčasoma (spomladi 2013), zaradi mnogih vprašanj o laseh, ličenju in oblačilih razvil v blog namenjen modi, lepoti, notranji opremi in vsem ostalim prikupnim stvarem.

Emily je odraščala v Arkansas-u, nato diplomirala iz profesionalne prodaje/marketinga v Virginiji, junija 2014 pa se je z možem preselila v Tulso (Oklahoma), kjer sta se jima rodila dva otroka.

Navdih za ime bloga “The Sweetest Thing” je dobila od glasbene skupine U2, saj se ena izmed njihovih uspešnic imenuje točno tako. Poleg tega pa se ji njen mož John zdi najbolj prisrčno bitje z modrimi očmi (o kakršnem moškem tudi govori pesem). On pa je tudi zaslužen za večino čudovitih fotografij na blogu.

Emilyn modni slog je sproščen in udoben. Najraje ima enobarvna oblačila (le redko jo boš videla v vzorcih) in predvsem klasične/osnovne modne kose kot so kavbojke, t-majice, jope, puloverji, srajce itd.

Njen blog: The Sweetest Thing