Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Helena Glazer Hodne – Brooklyn Blonde

Blogerka tedna: Helena Glazer Hodne – Brooklyn Blonde

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Helena Glazer Hodne – Brooklyn Blonde
📷 Brooklyn Blonde

Helena Glazer Hodne se je rodila in odraščala v modni prestolnici New York. Njena starša prihajata iz Moskve, vendar ji ruščina ne gre najbolje. Po diplomi na Univerzi v Brooklynu in Modnem inštitutu tehnologije je nemudoma začela delati v modni industriji, kjer se je ogromno naučila o poslovanju, tako z vidika stila kot tudi s poslovne perspektive.

Leta 2010 jo je mož Keith (takrat fant) vprašal glede njenih hobijev in se poleg kombiniranja oblačil, oglaševanja ter kupovanja in prodajanja oblačil preko eBay-a ni mogla spomniti ničesar drugega. Ta pogovor ji je odprl oči in ustvarila je svoj modni blog. Ko na hitro prevrtimo 6 let naprej, sta bila s partnerjem poročena in aprila 2016 postala starša sinu Nate-u.

Zase pravi, da je tipična tehtnica, ki hrepeni po ravnotežju: potrebuje zdravo socialno življenje, poleg tega pa se rada sprošča tudi na kavču z masko na obrazu in laseh. Je velika ljubiteljica lepotnih izdelkov. Na svojem blogu piše o lepoti, materinstvu, NYC-ju ter seveda modi in stiliranju.

Njen blog: Brooklyn Blonde