Blogerka tedna: Jessica Lowndes – The Lowdown

Jessica Lowndes je 32-letna kanadska igralka, skladateljica in pevka, poleg tega pa tudi modna blogerka. Najbolj znana je po vlogi Adrianne Tate-Duncan v ponovno obujeni, izjemno priljubljeni televizijski seriji iz 90-ih Beverly Hills 90210. in igranju v Hallmarkovih filmih.


Vse se je začelo, ko se je Jessica z letalom peljala proti Los Angelesu in se ji je v glavi porodila nora ideja, da bi začela pisati blog. Odločila se je, da stopi iz svoje udobne cone in začne osebnostno rasti. Čeprav ni vedela popolnoma nič o bloganju in jo je bilo na smrt strah začeti, je preprosto vedela, da se mora lotiti tega projekta.


The Lowdown ponuja iskren vpogled v njeno vsakdanje življenje in je hkrati tudi digitalni dnevnik o njenih doživetjih in izkušnjah. Na njem piše o modnih trendih, fitnes treningih, lepotnih novostih, ki jih moraš imeti in krajih, ki jih moraš obiskati. V prostem času najraje nosi udobna oblačila, kot so denim, majice, puloverji in lahkotne obleke, odlično pa se počuti tudi v elegantnih večernih oblekah in visokih petkah, ki jih obleče za posebne priložnosti in rdeče preproge.

Njen blog: The Lowdown

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si