Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Jessica Ricks – Hapa Time

Blogerka tedna: Jessica Ricks – Hapa Time

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Jessica Ricks – Hapa Time
📷 Hapa Time / Instagram

Jessica Ricks je pol Japonka in pol Kavkazijka in v celoti ljubiteljica vsega modnega! Obožuje eleganco in ženstvenost. Stara je 32 let in ima tri sestre ter ljubkega jorkširskega terierja. Živi v San Franciscu (Bay Area) in ima diplomo iz kreativnega oglaševanja.

Ko je konec leta 2011 slučajno naletela na spletno stran Chictopia, se ji je zdelo, da je bloganje nekaj, kar zanjo ne bo ravno težko, saj že od nekdaj ljubi oblačila, velikokrat je pozirala pred fotografskimi objektivi svojih kolegov in tudi že imela lasten fotoaparat. Vendar pa je kaj kmalu ugotovila, da je modno bloganje precej zahtevno delo, ampak je vredno vsega truda, saj Jessica rada navdihuje ljudi, kako se premišljeno in dobro obleči.

Zagotovo se tudi ti sprašuješ, kakšen pomen pravzaprav sploh ima beseda “hapa” v nazivu bloga? Izraza “hapa” dejansko ne moreš najti v slovarju, saj je to nekakšen sleng in pomeni “mešana rasna dediščina z delnimi azijskimi in/ali pacifiškimi koreninami. Prav tako pa je sposojenka angleške besede “pol”. V havajščini pa ima hapa razširjen pomen “mešanega rodu”.

Njen blog: Hapa Time