Blogerka tedna: Lucy Hernandez – Lucy’s Whims

Potrebuješ malo šik in ‘edgy’ modnega navdiha? Popolna kombinacija mode in življenjskega sloga te čaka na blogu Lucy’s Whims, ki ga ustvarja kalifornijčanka Lucy Hernandez. Navdih za pisanje bloga izhaja iz ljubezni do mode, potovanj in želje po konstantni inspiraciji. Lucy’s Whims je platforma, kjer lahko eksperimentira s trenutnimi trendi in jih naredi svoje.

Je poznavalka koktejlov, gurmanka, ljubiteljica čevljev in torbic, amaterska fotografinja, poleg vsega tega pa tudi mati dveh otrok – Dorian-a in Harlow.

Njena vsakdanja “uniforma” so raztrgane kavbojke, t-majica, ‘oksfordke’ s podplatom (udobje s stilom), usnjena ali jakna iz umetnega krzna in lepa torbica, pri kateri sta ji vedno najbolj pomembna kvaliteta izdelave ter večni in klasični dizajn – najraje ima strukturirane modele. Poleg torbic in čevljev pa je tudi velika ljubiteljica sončnih očal in pokrival.

Njena največja stilska ikona je Kate Moss, saj odraščala v 90-ih, ko je nekdanja manekenka kraljevala na modnih pistah, poleg tega pa je že od nekdaj občudovala njeno popolnomo mešanico rock & roll-a in mode.

Njen blog: Lucy’s Whims