Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Marianna Mäkelä – Mariannan

Blogerka tedna: Marianna Mäkelä – Mariannan

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Marianna Mäkelä – Mariannan
📷 Mariannan

Marianna Mäkelä je stara 28 let in prihaja iz Helsinkov na Finskem. Blogati je začela pred trinajstimi leti, ko modni blogi še niso bili tako popularni in si nihče ni predstavljal, kakšen vpliv imajo lahko na modno industrijo ter da se lahko z bloganjem tudi dobro služi. Čeprav kot blogerka nikoli ne more iti na dopust, kjer bi lahko vse odmislila, pa jo to delo, s katerim je zaposlena 24/7, vseeno zelo veseli.

Obožuje Carrie Bradshaw, ki jo je v seriji in filmu Sex and the City igrala Sarah Jessica Parker. Zakaj prav njo? Ker ni popolna in je na to tudi ponosna; ker je pogumna, zvesta, spontana, ker je nič ne ustavi in ker je tudi malo prismojena; ker je zelo družabna, hkrati pa gre lahko tudi sama v kino ali na kavo in uživa v svoji družbi.

Kadar se ji mudi, običajno obleče belo t-majico in črne skinny jeans hlače znamke Topshop (model Moto Leigh), ki jih zaradi super mehkega materiala tako obožuje, da ima v omari kar dvoje. Njen modni slog je kombinacija damskega, mladostno-dekliškega in sproščenega. In čeprav je njena omara polna oblek, tako kot večina žensk velikokrat stoji pred njo in zaskrbljena ugotavlja, da nima nič za obleči!

Njen blog: Mariannan