Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Pam Arias – The Girl from Panama

Blogerka tedna: Pam Arias – The Girl from Panama

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Pam Arias – The Girl from Panama
📷 Pam Arias / Instagram

Pam Arias se je rodila in odraščala v Panami (od koder tudi izvira ime bloga), se nato preselila v Boston, zdaj pa živi v Los Angelesu. Je ženska, ki ustvarja The Girl From Panama, blog, ki je posvečen predstavljanju najnovejših modnih trendov, lepotnih nasvetov in turističnih destinacij.

Modni slog 31-letnice je kombinacija prefinjenosti in mestne elegance, ob koncih tedna pa se rada obleče tudi v bolj sproščene modne kombinacije, kot so strgane kavbojke, nizke petke, udoben pulover, jeseni in pozimi pa doda tudi šal in plašč.

Pamine globalne delovne izkušnje, saj je tako v lepotni kot tudi modni industriji delala v Londonu, Los Angelesu in tudi Panami, so ji izjemno pomagale pri ustvarjanju edinstvene blagovne znamke, ki je vir navdiha za ogromno skupino ljudi, ki vključuje tako njene privržence, kot tudi kupce.

View this post on Instagram

A post shared by Pam Arias (@pamarias) on

Kaj hitro po začetku pisanja bloga avgusta 2014, je bil le-ta že predstavljen na straneh najbolj uveljavljenih spletnih revij in blagovnih znamk, kot so The New York Times, Vogue Mexico, Who What Wear, StyleCaster, ELLE Spain in Glamour Magazine.

Njen blog: The Girl From Panama