Blogerka tedna: Sara Donaldson – Harper & Harley

Sara Donaldson je avstralska blogerka, ki kreira modni blog Harper & Harley. Predana njenim bralcem redno objavlja inspiracije za popolne stylinge in ključne kose garderobe, hkrati pa ostaja zvesta svoji filozofiji sproščenega in elegantnega stila v črni, sivi in beli barvi.

Harper & Harley je destinacija, ne samo za navdih o tem, kako nositi osnovne kose garderobe, temveč tudi kot vodilo za tiste, ki želijo omaro osvoboditi vseh ostalih barv. Kot navdušenka nad spletnim nakupovanjem ni nič čudnega, da blog Harper & Harley hitro postaja tudi destinacija z ogromno povezavami do modnih spletnih trgovin in ključnih must-have kosov.

V zadnjih sedmih letih (decembra bo blog praznoval 7 let), odkar je blog Harper & Harley ugledal luč sveta, je zdaj 26-letna Sara sodelovala že s številnimi avstralskimi in mednarodnimi blagovnimi znamkami, kot so Tony Bianco, GHD, Schick, Uniqlo, Gucci, Swarovski, Amex, Nokia, Nike, David Jones in Harpers Bazaar. Sarah je tudi ena izmed petih glavnih članov zasedbe resničnostnega šova Fashion Bloggers, ki ga od oktobra 2014 predvajajo na E!, pred kratkim pa je tudi sodelovala z avstralsko znamko Tony Bianco, rezultat sodelovanja pa je bila njena prva kolekcija čevljev.

Blog Harper & Harley zastopa Chic Blogger Management, kar mu zagotavlja mesto med vodilnimi avstralskimi modnimi blogi.

O začetkih njenega bloganja
“Stara sem bila 19 let, ko sem začela pisati svoj blog. Pri teh letih še nisi popolnoma prepričan vase in v svoj stil, zato se je najbolje prepustiti toku. Z bloganjem sem začela, ko sem na univerzi študirala trženje in že takrat sem bila zaljubljena v modo, vendar nisem vedela, kako bi se sploh lotila tega. Odraščala sem v mestu Brisbane v Avstraliji in tam ni bilo nobenih prostih delovnih mest, zato sem bila primorana ustvariti svojega.”

O avstralskem stilu
“Je super sproščen in vse se vrti okoli jeans-a. Avstralski šik je zaradi avstralskega vremena preprosta klasična majica. Plastenja praktično ni, saj tukaj ni nikoli zelo mrzlo, ampak v zimskem času pa rada nosim plašč v kamelji barvi. Moja najljubša avstralska oblikovalca sta Josh Goot in Scanlan Theodore, moja stilska ikona pa je Emmanuelle Alt (urednica revije Vogue Paris). Ona resnično obvlada minimalistično oblačenje.”

O njenem osebnem stilu
“Ali nosim prstan ali statement verižico, nikoli obeh skupaj. Imam tudi veliko uhanov, ampak jih nikoli ne nosim skupaj z verižicami. Rada imam preprosto in enostavno. Za primer, nosim samo klasična Ray Ban očala. Po modni navdih vedno odklikam na Pinterest (najboljši je!) in moj najljubši blog je Oracle Fox.”

O lepotnih pravilih
“Vedno odstrani ličila predno greš spat. Najdi rutino, ki ti ustreza in se je drži. Ni ti potrebno stalno preizkušati novih izdelkov. Tvoja koža potrebuje konstantnost in stalno menjavanje izdelkov jo lahko “razburi”.”

[instagram_emb url=”https://instagram.com/p/2Fwptkt58z/?taken-by=harperandharley”]

O popolnem selfie-ju
“Pojdi k oknu, kjer je dobra naravna svetloba in malo dvigni pogled nad kamero telefona.”

Njen blog: http://harperandharley.com

Bi rada tudi ti uspela kot modna blogerka? Preveri kako!