Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Sophie Jorissen – Radish To Wear

Blogerka tedna: Sophie Jorissen – Radish To Wear

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Sophie Jorissen – Radish To Wear
📷 Radish To Wear

Sophie Jorissen je 23-letno dekle iz Amsterdama, ki na svojem blogu z bralci deli njen pogled na modo, hrano in življenjski slog. Je velika ljubiteljica zdravega prehranjevanja, tako da mora imeti v kuhinji vedno na zalogi riž, lečo (in stročnice na splošno), ovsene kosmiče, laneno seme in bučna semena ter zelenjavo in sadje, od katerega pa ima najraje borovnice, maline in avokado.


Njen modni slog je zelo preprost in nosljiv. Vsak modni videz sestavi tako, da si najprej izbere en “statement” kos, potem pa celotni stajling zgradi okoli njega. To je lahko jakna, čevlji ali celo hlače. K izbranemu kosu potem kombinira mehke in nevtralne odtenke ter materiale, da “statement” kos dejansko najbolj izstopa. Osnovni kosi, ki jih po njeno morala imeti vsaka v garderobni omari pa so bela t-majica, kavbojke in eno zgornje oblačilo, ki te greje – to je lahko blazer, usnjena jakna, bomber jakna,…


Kaj pa bi Sophie izbrala, če bi ji ponudili potovanje po svetu ali največjo omaro polno čudovitih oblačil? “Potovanje po svetu. Nič se ne more primerjati z obiskom drugih kultur, pogovarjanjem z domačini, doživljanjem narave ter le živeti in dihati na zemlji, po kateri hodimo.”

Njen blog: Radish To Wear