Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Taylor Morgan – Little Blonde Book

Blogerka tedna: Taylor Morgan – Little Blonde Book

BlogerkeModa & stil
Blogerka tedna: Taylor Morgan – Little Blonde Book
📷 Little Blonde Book / Instagram

Septembra 2013 se je rodil modni blog Little Blonde Book, ki ga ustvarja simpatična Taylor Morgan. Ravno v tistem času se je tudi preselila iz Južne Floride v Južno Karolino, da bi zaživela skupno življenje s svojim partnerjem Chrisom, s katerim sta ravnokar postala starša še tretjemu otroku.

Taylor si je želela prostor, kjer bi lahko izrazila svojo ustvarjalnost in z drugimi delila stvari, ki jih obožuje. Brez kakršnihkoli blogerskih izkušenj, le s strastjo do pisanja in ustvarjanja se je odločila, da začne pisati svoj blog in nastal je Little Blonde Book. Navdih za ime prihaja iz “little black book” (mala črna knjiga), saj si je želela, da bi bil njen blog prav to – knjiga, kjer bi lahko delila trenutke iz vsakdanjega življenja in kar jo navdihuje.

Med odraščanjem je svojo družino (še posebej mamo) spravljala ob živce s preoblačenjem večkrat na dan. Vedno je poskušala ustvariti nekaj novega iz svojih oblačil. Za modo, nakupovanje in lepotne izdelke jo je navdušila njena babica, ki je bila med odraščanjem tudi njena najboljša prijateljica. Z leti se je njena strast do mode razvila v raziskovanje, njeno pozornost pa so najbolj pritegnili modni oblikovalci in velike modne hiše.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Morgan (@littleblondebook) on

Njen blog: Little Blonde Book