Domov » Moda & stil » Blogerke » Blogerka tedna: Taylor Morgan – Little Blonde Book

Blogerka tedna: Taylor Morgan – Little Blonde Book

Blogerke
Blogerka tedna: Taylor Morgan – Little Blonde Book
📷

Septembra 2013 se je rodil modni blog Little Blonde Book, ki ga ustvarja simpatična Taylor Morgan. Ravno v tistem času se je tudi preselila iz Južne Floride v Južno Karolino, da bi zaživela skupno življenje s svojim takratnim fantom in danes zaročencem Chrisom, s katerim imata skupaj že dva otroka, hčerko in sina.

Taylor si je želela prostor, kjer bi lahko izrazila svojo ustvarjalnost in z drugimi delila stvari, ki jih obožuje. Brez kakršnihkoli blogerskih izkušenj, le s strastjo do pisanja in ustvarjanja se je odločila, da začne pisati svoj blog in nastal je Little Blonde Book. Navdih za ime prihaja iz “little black book” (mala črna knjiga), saj si je želela, da bi bil njen blog prav to – knjiga, kjer bi lahko delila trenutke iz vsakdanjega življenja in kar jo navdihuje.

Med odraščanjem je svojo družino (še posebej mamo) spravljala ob živce s preoblačenjem večkrat na dan. Vedno je poskušala ustvariti nekaj novega iz svojih oblačil. Za modo, nakupovanje in lepotne izdelke jo je navdušila njena babica, ki je bila med odraščanjem tudi njena najboljša prijateljica. Z leti se je njena strast do mode razvila v raziskovanje, njeno pozornost pa so najbolj pritegnili modni oblikovalci in velike modne hiše. Če bi lahko bilo po njeno, bi cele dneve sledila Karl-u Lagerfeld-u in bila najboljša kolegica z dvojčicama Olsen, ki sta njeni muzi.
Niti približno si ni mislila, da jo bo njen majhen prostor na internetu pripeljal do točke, kjer je danes. “Neverjeten občutek je, ko lahko delaš z blagovnimi znamkami, ki jih tudi sam občuduješ, se povezuješ s čudovitimi ljudmi in lahko delaš točno tisto, kar resnično ljubiš,” svoje občutke opisuje Taylor.

New on the blog, this geo lace midi skirt is my new favorite piece I own. @liketoknow.it www.liketk.it/2aG6U #liketkit

A photo posted by Taylor Morgan (@littleblondebook) on

Taylor je velika ljubiteljica ‘čajnih’ kril, zelo pa jo privlači stil urednice revije Vogue Anne Wintour, Eve Chen in Miroslave Dume. Je prava modna kameleonka, saj se njen stil konstantno spreminja. En dan prebuja v sebi Jackie O, že v naslednjem trenutku pa je popolno boemsko dekle. To je tudi tisto, kar ljubi pri modi: “Lahko si kdorkoli želiš biti in to izraziš skozi svoj osebni slog.” Taylor je tudi velika ljubiteljica opaznih dodatkov, ne more pa živeti brez svoje ogromne zbirke klobukov.

Njen blog: http://www.littleblondebook.comLiving in mixed neutrals lately. This look is live on the blog with all outfit details! #fallfashion

A photo posted by Taylor Morgan (@littleblondebook) on