Bo Kim Jones presegel Karla Lagerfelda?

Kim Jones je zdaj na čelu kar dveh prestižnih modnih znamk!

Modni oblikovalec se je pridružil Fendiju kot kreativni direktor za žensko konfekcijo in modne kolekcije, s čimer je nasledil lani preminulega Karla Lagerfelda, ki je za Fendi oblikoval ženska oblačila več kot 50 let.

Oblikovalec pa še vedno ostaja vodja oblikovanja pri Dior Men, ki je prav tako v lasti modnega konglomerata LVMH. To pomeni, da je Jones eden redkih oblikovalcev, ki je trenutno na čelu dveh blagovnih znamk.

“Delo v dveh tako prestižnih hišah je za oblikovalca prava čast in to, da sem se lahko pridružil hiši @FENDI in nadaljeval svoje delo pri @Dior Men, je velik privilegij,” je 46-letnik zapisal v objavi na Instagram zgodbah.

Jones bo tesno sodeloval s Silvio Venturini Fendi, ki bo za italijansko blagovno znamko oblikovala kolekcije dodatkov in moška oblačila.

Pred Diorjem je Jones delal za Louis Vuitton in Dunhill. Priznan je kot eden izmed oblikovalcev, ki popularizira kategorijo luksuznih uličnih oblačil in slovi po nepričakovanih sodelovanjih Diorja z znamkami, kot sta Stussy in Nike.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry