Domov » VIP » Bo Kim Kardashian podpisala papirje za ločitev?

Bo Kim Kardashian podpisala papirje za ločitev?

VIP
Bo Kim Kardashian podpisala papirje za ločitev?
📷 Profimedia

Ampak po drugi strani pa je razdvojena.

Skupna prihodnost Kim Kardashian in Kanyeja Westa je še vedno v zraku.

39-letna resničnostna zvezdnica je v ponedeljek (27. julija) odletela v Cody v Wyomingu, da bi 43-letnega raperja prvič videla “po več tednih”, ko naj bi se je ta izogibal.

“Ne dobiva nazaj tistega, kar želi od Kanyeja,” je vir povedal za revijo People. “Prišla je do točke, da je odletela v Cody, da bi mu v bistvu povedala, da je njun zakon končan in da bi se rada poslovila.”

Po navedbah vira si Kanye še vedno želi, da bi se zakonska zveza obnesla, vendar ni naredil nobenega koraka, da bi popravil svojo zvezo s Kim.

Pred kratkim se ji je na Twitterju opravičil, potem ko je na nedavnem kampanjskem govoru razkril zelo osebne stvari o njunem razmerju.

“Izgleda, da ne razume, kaj mu želi Kim povedati,” je nadaljeval vir. “Nič ni spremenil, kar mu je rekla, da mora spremeniti.”

Kljub vsemu, kar se je v zadnjem času dogajalo s Kanyejevim čudnim vedenjem, Kim še vedno ni prepričana, da bi se razšla s Kanyejem.

“Kim je povsem razdvojena,” je dodal vir. “Zadnja stvar, ki si jo želi, je, da bi bila ločena s štirimi otroki. Ve, da finančno ne bo problema, ampak njena skrb sta otroci in partnerstvo. Nagiba se k ločitvi, toda kdo bi vedel, ali bo dejansko podpisala dokumente.”

Kim in Kanye sta se poročila leta 2014 in imata skupaj štiri otroke: North, 7, Saint, 4, Chicago, 2 in Psalm, 14 mesecev.