fbpx

Bo Meghan Markle podpisala pogodbo z modno hišo Dior?

Se Meghan Markle obeta nova karirerna pot?

Če gre verjeti pisanju Daily Maila, je Meghan tik pred podpisom težke pogodbe s slavno francosko modno hišo Dior.

“Več tednov krožijo govorice, da bo podpisala pogodbo z Diorjem, kar je razvnelo vrsto tračev. Če ji to uspe, se nihče ne bo spomnil, da je bil njen beden mali podkast ukinjen po eni sezoni.”

Meghanina management ekipa pri WME naj bi delala nadure v smeri velikega preoblikovanja blagovne znamke za svojo kraljevo stranko.

Glede na to, kakšno partnerstvo bi to lahko bilo, viri za Daily Mail trdijo, da Dior želi, da bi bila Meghan “obraz” podjetja – podobno kot Charlize Theron in Jennifer Lawrence.

Seveda je še en prepoznavni Diorjev obraz nihče drug kot Johnny Depp, vendar on vodi oddelek za moške dišave, tako da je nekako stran od vsega, v kar bi bila Meghan domnevno vpletena. Niti ni nobene besede o znesku, ki bi bil podpisan, ampak samo za referenco, posel Jennifer Lawrence za Dior naj bi znašal približno 15 milijonov dolarjev, Deppov pa 20 milijonov dolarjev. Glede na to, kako veliko ime je Meghan, bo ta znesek verjetno še višji.

Čeprav ta novica ni potrjena, pa je vsekakor zanimiva. Meghan pravzaprav nosi Diorjev oblačila že zelo dolgo časa. Skozi leta so jo večkrat fotografirali v Diorjevih oblekah, prav tako princa Harryja, tako da bi ji bilo sodelovanje z omenjeno modno hišo zares pisano na kožo.