Božič: Princ Harry in Meghan Markle zavrnila povabilo kraljice Elizabete

Znano je že, da sta se princ Harry in Meghan Markle odločila, da letos ne bosta praznovala božiča s kraljico Elizabeto, poroča Page Six.

Čeprav je bilo vabilo za vojvodo in vojvodinjo susseško podaljšano, da se za božič pridružita kraljevi družini, se par ne namerava vrniti v Združeno kraljestvo za praznike, na podlagi več kraljevih virov.

“Veliko truda gre v logistiko in načrtovanje družinskega božiča, zato osebje seveda ve, da Harry in Meghan ne prideta,” je za Page Six povedal eden od kraljevih virov.

“Če bi prišla, bi to že sporočila svoji družini. Ampak to je prvi božič njenega veličanstva brez moža, zato bi človek upal, da si bosta želela biti z njo,” so dodali viri.

“Mislim, da vsi razumejo, da bi prišlo do norije, če bi se vrnila v Združeno kraljestvo, vendar morata odtrgati obliž in se sprijazniti s tem,” je dodal kraljevi vir.

Kraljici se bodo na njenem podeželskem posestvu Sandringham tradicionalno pridružili kraljevi člani, vključno s princem Charlesom, Camillo Parker-Bowles, princem Williamom in njegovo ženo Kate Middleton, kjer se udeležijo cerkvene službe.

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si