Brad Pitt Angelino Jolie že zamenjal z drugo hollywoodsko igralko?

Se je Brad Pitt že preselil k drugi znani hollywoodski igralki?

Širijo se govorice, da se med ločitvenim postopkom od Angeline Jolie Brad Pitt že greje v objemu nove ženske, igralske kolegice Kate Hudson. In kako resične so te govorice?

Vir blizu domnevnega para je povedal, da sta se zvezdnika v zadnjem času izjemno zbližala in se tudi na skrivaj dobivata, Bradov telesni stražar pa je celo povedal, da to zanj ne bi bilo popolnoma nobeno presenečenje.

Ne preseneča pa niti dejstvo, da ameriški tabloidi vneto poskušajo odkriti kakršnokoli skrito romanco Brada Pitta v času ločitvenega postopka od Angeline. Brad se je prvič ločil leta 2005 od igralke Jennifer Aniston in nemudoma skočil v razmerje z Angelino (s katero naj bi se dobival še v času, ko je bil poročen z Jennifer) in prav zaradi tega se tudi zdaj porajajo ugibanja ali je igralec tudi tokrat morda skočil čez plot. Točni razlog, zakaj je Angelina tako nenadoma vložila zahtevo za ločitev še zdaj ni znan, nekateri trdijo, da se je Brad agresivno znesel nad sinom Maddoxom, kar je bilo odločno preveč za Angelino, spet drugi pa namigujejo, da se ponavlja leto 2005.

Kaj je res in kaj ni bo očitno povedal čas.