fbpx

Bradley Cooper: “Nisem prepričan, da bi bil še živ, če ne bi bil oče.”

Bradley Cooper iskreno spregovoril glede očetovstva.

Med nastopom v podkastu Armchair Expert Daxa Sheparda je igralec spregovoril o tem, kako je rojstvo zdaj 6-letne hčerke Lee z nekdanjo partnerko Irino Shayk vplivalo na njegovo življenje in njegovo pot do treznosti.

“Iskreno povedano, nisem prepričan, da bi bil še živ, če ne bi bil oče – ne vem,” je priznal Bradley. “Potreboval sem samo nekoga, ki bi rekel: ‘Odvrgli bomo to ogromno sidro,’ in rekel sem: ‘Zakaj? Hitri smo. Pravkar smo nadgradili čoln in vem, od kod piha veter.’ In oni so odvrnili: ‘Ne, prihaja cunami in potrebujete sidro in mi ga bomo spustili. To bo narekovalo vse, kar boste počeli od zdaj naprej.'”

Dodal je: “Vaš DNK vam bo povedal, da je nekaj pomembnejšega od vas.”

Igralec je delil tudi nekaj vpogleda v svoj pristop k vzgoji hčerke. “Razmišljam o tem, kako moj odnos s hčerko vpliva na njeno rast in potovanje, na katerega bo šla,” je dejal Bradley.

“Sem oče in poskušam narediti najmanj škode, ki jo lahko naredim svoji hčerki. Da otrok ne bi odraščal na tak način,” je nadaljeval in omenil alkoholizem, ki mu je bil priča v svoji družini med odraščanjem. “Želim, da ima, kolikor lahko ima, temelj, ki je približno 8 metrov debel, cement, po katerim lahko hodi po tej zemlji. To je cilj.”

“Čutim varnost, ki jo čuti ona. Tako oprijemljiva je; otipljiva,” je dodal Cooper. “To je tako izpolnjujoče.”

Medtem ko ima par zdaj tesno vez, pa je 49-letnik priznal, da je trajalo več mesecev, da se je močno navezal nanjo.

“Prvih osem mesecev sem si rekel: ‘Sploh ne vem, ali res ljubim otroka, to je droga. To je kul,'” se je pošalil. “In potem kar naenkrat ni nobene dileme.”

Igralec, ki je odkrito govoril o svojih preteklih bojih z odvisnostjo, je pred tem dejal, da se počuti “zelo srečnega”, da je na drugi strani, ko se bliža 20-im letom treznosti.