Britney Spears končno svobodna!

Zaradi obtožb o zlorabi je Jamie Spears tudi uradno suspendiran kot konzervator svoje hčerke Britney Spears.

Očetu 39-letne pop zvezdnice je sodnica Brenda Penny v sredo, 29. septembra na sodni obravnavi povedala, da je suspendiran kot njen konzervator.

“Je preprosto, je logično, je pošteno in pravično. Ne želi poravnave z očetom, ne želi posredovanja očeta, ne želi odlašanja,” je na sodišču dejal njen novi odvetnik Mathew Rosengart.

Junija je Britney na sodišču prosila za pomoč in konservatorstvo označila za “zlorabo”.

“Obup gospoda Spearsa, da bi se izognil suspenzu, je samoumeven in služi sam sebi. Želi se izogniti pravičnosti in odgovornosti (vendar se ne bo) in očitno bo storil ali rekel vse, da bi se temu izognil,” je dejal njen odvetnik.

“Ve, da mora ob začasnem odvzemu predati dokumentacijo o konzervatorstvu, vključno z domnevnimi dokumenti privilegiranih strank odvetnika (komunikacija z odvetniki), novemu začasnemu konservatorju.”

CPA je bil imenovan za začasnega sokonzervatorja vsaj do 31. decembra, vendar se pričakuje, da bo postopek odpovedi začel veljati po naslednji obravnavi v roku 30-44 dni.

Jamie naj bi zdaj pravočasno izročil vse dokumente, ki se nanašajo na konzervatorstvo, za kar je njen odvetnik že napovedal, da bodo temeljito raziskani.

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si