Britney Spears na sodišču šokirala: “Ne dovolijo mi imeti otrok in se poročiti.”

Britney Spears je v sredo, 23. junija med zaslišanjem na sodišču glede nadzorovanja njenega življenja podala 20-minutno pričevanje in za zaključek prihranila enega od najbolj vznemirljivih delov.

39-letna pevka je spregovorila o svoji želji, da bi se poročila s fantom Samom Asgharijem in imela z njim še enega otroka, a je razkrila, da tega koraka ne sme narediti.

“Zdi se mi, da mi poskušajo ustvariti občutek, da živim v rehabilitacijskem programu. To je moj dom. Želela bi, da bi me lahko moj fant vozil s svojim avtom. In želim se srečati s terapevtom enkrat na teden, ne dvakrat na teden. In želim, da pride k meni domov. Rada bi napredovala naprej in želim si pravega življenja, želim si, da bi se lahko poročila in imela otroka,” je dejala Britney.

Britney je nato dejala, da ima v sebi maternični vložek in ji njena ekipa ne dovoli, da bi ga odstranila, ker nočejo, da bi imela še enega otroka.

“Trenutno so mi v konservatorstvu povedali, da se ne morem poročiti ali imeti otroka, zdaj imam v sebi maternični vložek, da ne zanosim. Želela sem odstraniti maternični vložek, da bi lahko začela poskušati imeti še enega otroka. Toda ta tako imenovana ekipa mi ne dovoli, da bi šla k zdravniku, da bi mi ga vzel ven, ker nočejo, da bi imela še kašnega otroka. V bistvu mi to konservatorstvo dela več škode kot koristi,” je dodala.

Britney je nadaljevala: “Zaslužim si življenje. Delam že svoje celo življenje. Zaslužim si dve do tri leta odmora in samo, saj veste, delati, kar želim. Ampak se mi zdi, da je tu krč. Odprta sem in lahko se danes o tem pogovorjam z vami. Želim si, da bi lahko za vedno ostala z vami na telefonu, kajti ko zaključim pogovor z vami po telefonu, kar naenkrat slišim vse to – ne, ne, ne. In potem se naenkrat počutim napadeno in se počutim ustrahovano ter zapuščeno in osamljeno. In naveličana sem tega osamljenega občutka. Zaslužim si, da imam enake pravice kot vsi ostali, da imam otroka, družino, katerokoli od teh stvari in še veliko več.”