Domov » VIP » Britney Spears: “Počutila sem se kot grda račka.”

Britney Spears: “Počutila sem se kot grda račka.”

VIP
Britney Spears: “Počutila sem se kot grda račka.”
📷 Kenzo

Zdaj veš, zakaj je zvezdnica v mlajših letih nosila fru-fru!

Za Britney Spears je bilo nekaj tako preprostega kot je fru-fru, skrivno orožje za prikrivanje nesamozavesti.

V daljši Instagram objavi je pevka spregovorila o tem, kako se je med odraščanjem počutila kot “grda račka”. Razkrila je, da je v osnovni šoli nosila fru-fru, ker se je želela zliti z okolico, poleg tega pa se je počutila bolj “zaščiteno”, ker ni imela razkritega čela.

“Vem, da bi potrebovala fru-fru 😜😜 !!!!!” je začela objavo in nadaljevala, da “lahko zaradi njih izgledamo veliiiko mlajši”. Ko se ozira nazaj, se Britney spominja, kako je v tretjem razredu nehala nositi fru-fru. “Bila je tako velika stvar, da sem izpostavila svoje čelo …. To so lahko storili le lepi ljudje na jugu in nikoli se nisem počutila dovolj lepo, da bi to lahko naredila,” je nadaljevala pevka. “To so storila vsa dekleta na lepotnih tekmovanjih, ampak meni se nikoli ni zdelo, da so lepotna tekmovanja moja stvar … imela sem slabe zobe in počutila sem se kot grda račka.”

Spomnila se je, da je kot otrok šla v agencijo za modele, vendar “ni bila dovolj lepa”, da bi jo vzeli pod svoje okrilje. To jo je očitno spodbudilo k temu, da neha nositi fru-fru in “izgleda kot starejša dekleta”.

“Mislim, da sem vedela, da ne izgleda dobro, vendar sem to storil, ker sem mislila, da izgledam kulsko …. in v bistvu sem jih že od nekdaj nosila !!!!” je zapisala. “Ljudje izbirajo različne načine, kako se zaščititi … ko potegnem lase na čelo, se počutim, kot da sem zaščitena … skoraj tako, kot da sem spet v 3. razredu … !!!”