Čaroben Valentinov utrip na ulicah Cityparka

Valentinovo je popoln dan za skupne trenutke veselja in ljubezni, ko svojim prijateljem, družini in partnerjem pokažemo, kako zelo jih cenimo. Z malimi pozornostmi, kot so čokolada, nakit ali rože, lahko ustvarimo toplino pri naših najdražjih. Vse do jutri, 14. februarja ste vabljeni na glavno ulico Cityparka, kjer boste zanje lahko izbrali male pozornosti in jim pričarali veliko veselja. Saj veste, kako se glasi Valentinov rek: »Ljubezen je vse, kar potrebujete, a malo čokolade tu in tam ne škodi.«

Valentinovo v Cityparku - Modna.si
Vabljeni, da v Cityparku za svoje najdražje poiščete malo pozornost, s katero jim boste ogreli srca (Foto: Robert Krumpak)

Tradicionalni Valentinov sejem bo letos imel še bolj pestro ponudbo na raznolikih stojnicah. »Vsako leto se potrudimo ustvariti vzdušje in ponudbo za vse okuse, tudi letos ne bo nič drugače. Pri nas se že veselimo ljubezni polnih februarskih dni, zato vljudno vabljeni, da se nam pridružite,« je dejal center manager Cityparka Andrej Ropret.

Valentinov sejem v Cityparku - Modna.si
V našem največjem nakupovalnem središču se že veselijo ljubezni polnih februarskih dni, zato vljudno vabljeni, da se jim pridružite (Foto: Robert Krumpak)