Če se to zimo in pomlad udeležujete modnih dogodkov, potrebujete enega od teh telefonov

Pariški teden mode je že za nami. A februar in pomlad bosta modno še bolj bogata. Bliža se newyorški teden mode, sledi londonski, konec meseca pa še nam najbližji, v italijanski prestolnici mode Milanu. Če se odpravljate na katerega od teh ali drugih velikih modnih dogodkov, ki postavljajo prihajajoče modne trende, si boste verjetno želeli z njih odnesti kar največ navdiha in spominov. Le te boste domov prinesli prav v vašem pametnem telefonu.

Poskrbite, da bodo posnete fotografije res vrhunske, da ostrine ne bodo motili reflektorji in drugi svetlobni efekti in da bodo vse barve videti tako, kot so si jih zamislili oblikovalci. Za to lahko poskrbi pravkar predstavljena S23 serija pametnih telefonov Samsung Galaxy z najzmogljivejšim modelom Galaxy S23 Ultra na čelu. Tudi dizajn in barve telefonov so zasnovani po zadnjih modnih smernicah, zato boste vaš novi telefon lahko tudi s ponosom pokazali.

Galaxy S23 - Modna.si
Samsung Galaxy S23

Modne barve in dovršen dizajn z mislijo na planet

Težko pričakovana nova S serija Samsung Galaxy pametnih telefonov tako kot pretekla leta prinaša tri izjemne telefone: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ in Galaxy S23. Vsi trije telefoni bodo kupcem na voljo v štirih moderno elegantnih barvah: fantomsko črni, kremni, barvi sivke in zeleni. Dizajn telefonov je še bolj dovršen. Osnovna modela, Galaxy S23 in Galaxy S23+, imata poglobljene zadnje kamere in posledično manjšo izboklino na hrbtni strani telefona. Galaxy S23 Ultra pa s svojo nekoliko manj zaobljeno obliko in na videz ostrim robovom nadaljuje izročilo priljubljene Note serije. Zapuščina te serije je tudi vgrajeno S pen pisalo, s katerimi se Ultra ponaša že od S22 serije naprej.

Samsung Galaxy S23 serija - Modna.si
Samsung Galaxy S23 serija

Če je dizajn tisto, kar pritegne poglede, pa potrošniki vse več pomena dajejo izdelkom, ki so narejeni trajnostno. Ta serija te bo gotovo navdušila, saj vsebuje skupno kar 12 komponent, ki so izdelane iz recikliranih materialov, kar jih uvršča med najbolj trajnostne pametne telefone Samsung do sedaj. Materiali so narejeni iz recikliranega aluminija in stekla, plastike, ki jo najdemo v zavrženih ribiških mrežah in sodih za vodo, ter plastenk iz polietilen tereftalata (PET), medtem ko se za embalažo izdelkov uporablja 100-odstotno recikliran papir. Poleg tega je serija Galaxy S23 tudi dobitnik certifikata UL ECOLOGO®, kar dodatno potrjuje, da te naprave prispevajo k ohranjanju in ustvarjanju bolj zdravega planeta.

Kamere in funkcije za čudovite posnetke tako ponoči kot podnevi

Če je dizajn tisti prvi stik s kupcem in njegovimi očmi, trajnostna nota nuja, pri kateri kupci ne bodo več odpuščali, pa je pri končni izbiri novega telefona gotovo ključnega pomena kamera in njene možnosti. Telefon je postal fotoaparat, ki ga imamo vedno pri sebi in s katerim beležimo vse trenutke, ki jih želimo spremeniti v večne spomine.

Samsung Galaxy S23+ - Modna.si
Samsung Galaxy S23+

Celotna Galaxy S23 serija prinaša izboljšane kamere. Glavna zvezda fotografije pa je 200MP Adaptive Pixel senzor pri modelu Galaxy S23 Ultra. Uporabniku omogoča ustvariti neverjetne fotografije v vseh svetlobnih pogojih kot pri profesionalnih fotoaparatih. Poleg tega je tu še izboljšana funkcija Nightography, ki s pomočjo umetne inteligence obdeluje drobne podrobnosti in barve za ustvarjanje visoko kakovostnih fotografij v temi. Res boste lahko posneli osupljive fotografije nočnih podob mesta, ki so bile včasih pravi izziv za ostrenje.

Ena najbolj priljubljenih oblik fotografije so seveda tudi selfiji, zato je tu super HDR selfie kamera, ki s samodejnim ostrenjem ustvari res epske portrete ali skupinske selfije. Za zahtevnejše fotografe, ki želijo fotografije dodelati po tem, ko so jih posneli, aplikacija Expert Raw na napravah Galaxy prinaša profesionalne možnosti snemanja v formatu RAW in JPEG. Za opazovanje in snemanje zvezdnega neba pa ta aplikacija prinaša še opcijo Astrophoto s katero boste lahko posneli Mlečno cesto in čudovito zvezdno nebo, ne da bi za to potrebovali posebno fotografsko opremo.

Brez kompromisov pri zanesljivosti in varnosti

Dovršen dizajn in zmogljive kamere so morda resda v ospredju, a ko gre za redno uporabo, mora telefon uporabnika navdušiti s svojo zmogljivostjo. Pri S23 seriji ni kompromisov, saj vse telefone serije poganja najnovejša Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma, ki uporabniško izkušnjo dviga na povsem novo raven. Izboljšane močne baterije pa podpirajo to delovanje.

Tako ima baterija Galaxy S23 3900 mAh, Galaxy S23+ 4700 mAh, najzmogljivejši model, model Galaxy S23 Ultra, pa je opremljen s 5000 mAh baterijo. Tako ste lahko brez skrbi, da bo baterija zdržala vse naloge, ki jih boste telefonu zadali, tudi v najintenzivnejši celodnevni uporabi.
Tako kot ni kompromisov pri delovanju, ne sme biti kompromisov pri varnosti podatkov. Danes imamo uporabniki v telefonu veliko osebnih podatkov. Od bančnih kartic, zdravstvenih podatkov, pa uporabniška imena in gesla za dostop do aplikacij. Galaxy S23 serija prinaša varnostni sistem Samsung Knox za visoko stopnjo zaščite. Tako ste lahko brez skrbi, ko brskate po internetu in uživate v vseh želenih vsebinah.

Samsung Galaxy S23+ - Modna.si
Samsung Galaxy S23+

Naročite v prednaročilu po ugodnejših pogojih

Naj vas pametni telefoni S23 serije, ki postavljajo trende, prepričajo s svojimi izjemnimi kamerami, funkcijami za nočno in dnevno snemanje, pa inovativnim dizajnom in trajnostno naravnanostjo ter seveda brezhibno visoko zmogljivostjo in varnostjo.

V tej posebni akciji za prednaročila, ki traja od 1. do 16. februarja oziroma do razprodaje zalog ob nakupu naprave dobite model z dvakrat več pomnilniškega prostora za ceno osnovnega modela. Izberite svojo napravo iz Galaxy S23 serije in čaka vas model z dvojnim spominom s prihrankom do 180 €, pa tudi dodatnih 100 € prihranka ob zamenjavi staro za novo. Več informacij pa najdete na povezavi.

Samsung Galaxy S23 serija - Modna.si
Samsung Galaxy S23 serija