fbpx

Celine Dion naj bi že zelo težko hodila

Zdravstvene težave Celine Dion se na žalost le še stopnjujejo.

Kanadska pevka, ki je pred nekaj dnevi objavila, da je morala zaradi zdravstvenih težav odpovedati koncerte na svoji svetovni turneji Courage World Tour v letih 2023 in 2024, ima zdaj tudi težave pri hoji.

55-letna pop ikona je najprej odpovedala nekaj nastopov oktobra 2021, nato pa je decembra 2022 oboževalcem v srce parajočem iskrenem videoposnetku na Instagramu razkrila, da so ji diagnosticirali redko nevrološko motnjo – sindrom togega človeka, ki prizadene le enega na milijon ljudi.

Preberi si tudi:
Celine Dion - Modna.si

Celine Dion diagnosticirali neozdravljivo nevrološko bolezen

Pevka je s solzami v očeh razkrila, da ima redek “sindrom toge osebe”, ki obolelega spremeni v “človeški kip”. Celine Dion so diagnosticirali redko nevrološko bolezen sindrom toge…

Sindrom togega človeka je avtoimunska motnja živčnega sistema, ki pogosto povzroči napredujočo, hudo togost mišic in krče spodnjih okončin in hrbta. Lahko vpliva tudi na druge dele telesa.

Pevka in igralka – ki se je nedavno udeležila predvajanje filma “Love Again”, v katerem igra skupaj s Priyanko Chopra, za katerega je napisala tudi pet novih pesmi – pa naj bi trenutno preživljala “težke čase”. Bližnji vir je za RadarOnline povedal, da “ima težave pri hoji in doživlja obdobja hudih bolečin, ki se pojavijo od nikoder.”

Vir je tudi povedal, da pevka “trenutno skriva svoje stanje, vendar se je njeno življenje drastično spremenilo” in dodal, da se močno bori za izboljšanje svojega zdravja. “Obiskuje specialiste, kot so nevrolog, holistični zdravnik in fizioterapevte,” je razkril. Po besedah vira je še vedno pozitivna in “upa, da bo premagala težave.” Vir je še dodal: “Noče sprejeti poraza. Sprejeti mora zdravljenje.”