Cellu-cup: Končno v kopalke brez celulita!

Poletje se bliža, to je dejstvo. Z njim pa tudi vedno bolj lahkotna in krajša oblačila. In kaj to pomeni? Več razkrite kože! Če si moškega spola, te to verjetno prav nič ne gane, če pa si ženskega, je prva misel v glavi C E L U L I T! Tako nadležna stvar, ki smo je sicer deležne skoraj vse ženske, kljub temu pa je nikakor ne moremo sprejeti za svoje, saj roko na srce, res ne izgleda najlepše. Kljub primerjavi s slastno pomarančo – pomarančasta koža – si vse želimo ravno nasprotno: gladko, sijočo in napeto kožo. Odločni boj proti njemu se torej nadaljuje.

In kaj pravzaprav je celulit?
Celulit je bolezen vezivnega maščobnega tkiva. Je želatini podobna snov, sestavljena iz maščobe, vode in odpadnih snovi (toksini), ki so ujeti pod kožo. Nastane zaradi zastajanja tekočine v tkivih in bolj ko se ta kopiči, bolj je celulit opazen v obliki pomarančaste kože.

Kar nekaj let sem pred poletjem kupovala anticelulitne kreme v upanju, da so odkrili nekaj novega, revolucionarnega in da je to pa res TO. Porabila sem eno tubo pa drugo, tretjo in globinic v koži je bilo res malenkost manj, vendar je izboljšanje (in posledično veselje) trajalo največ en teden. Pred kratkim sem se odločila, da na spletu poiščem izdelek, ki ni krema, serum, obloga ali električni pripomoček, saj mi je najbolj pomembno to, da ga lahko uporabljam kjerkoli in nisem vezana na elektriko. Poleg tega pa seveda tudi to, da je čim manjši in preprost za uporabo. In da ni nobeno mazilo! Med vsemi rezultati je na google-u najbolj izstopala spletna stran znamke Cellu-cup. Moja prva misel je bila – vakuum! Na kozmetični šoli so nas učili, da je vakuum ena izmed najbolj učinkovitih metod za odstranjevanje celulita, zato me je najdba Cellu-cupa še toliko bolj razveselila.

Kaj je Cellu-cup?
Je majhen masažni pripomoček iz silikona. Omogoča vam, da v udobju svojega doma izvajate anticelulitno masažno tehniko “uščipni in zarolaj“, ki velja za eno izmed najbolj učinkovitih pri dolgoročnemu odpravljanju celulita.

Kakšen je postopek uporabe Cellu-cupa?
Anticelulitno masažo lahko izvajaš na suhem z uporabo masažnega olja ali pa v kopalni kadi oz. tuš kabini z gelom za tuširanje, ki ga speni z vodo. Nato s prsti iztisni zrak iz Cellu-cupa in ga prisloni na kožo, kjer želiš izvajati masažo. Takoj ko Cellu-cup spustiš, Cellu-cup “posrka” kožo vase (vakuum efekt).
Cellu-cup deluje na principu lipolize, kar je razgrajevanje maščobnih celic v telesu in tako odstranjuje pomarančni videz kože. Tat tehnika je neinvazivna in popolnoma varna za uporabo. Primeren je za uporabo pri vseh vrstah celulita: maščobnega, vodnega, mešanega in vlaknatega. Cellu-cup pripomoček je nezlomljiv in ga lahko vzameš kamorkoli, saj za delovanje ne potrebuje elektrike.

Ker slika pove več kot tisoč besed, video pa še mnogo več, si spodaj oglej celotni postopek uporabe. 😉

Rezultati?
Mnogo žensk po svetu poroča o neverjetnih, pozitivnih učinkih Cellu-cupa. Ženskam, ki so se dolga leta bojevale proti tej nadlogi z raznimi kremami, serumi, ščetkanjem telesa, laserji… je na koncu pomagal prav Cellu-cup. Večina zadovoljnih uporabnic ga uporablja 3 do 4-krat na teden po 10 minut in prvi vidnejši rezultati so opazni že po komaj treh tednih uporabe. Mene je popolnoma prepričal in v kratkem začnem z njegovo uporabo! Če je tudi tebe, hitro odklikaj na njegovo spletno stran in si zagotovi svoj Cellu-cup, ki obstaja v kar štirih različnih motivih.