Domov » Zanimivosti » Česa bi se morala znebiti v življenju glede na tvoje astrološko znamenje

Česa bi se morala znebiti v življenju glede na tvoje astrološko znamenje

Zanimivosti
Česa bi se morala znebiti v življenju glede na tvoje astrološko znamenje
📷 Pexels

Če čutiš, da te nekaj v tvojem življenju dela nesrečno, potem se tega takoj znebi!

Pride trenutek, ko se moraš v življenju nečesa znebiti, če ga želiš izboljšati. Včasih se moraš za boljše splošno počutje znebiti stvari, včasih pa so to negativni ljudje. Karkoli te na nek način drži nazaj, ustvarja nered ali pa prinaša negativno energijo v tvoje življenje, moraš izločiti.

Lahko pa se zgodi tudi, da nimaš preveč stvari in da si obkrožena z najboljšimi ljudmi – v tem primeru bi se morala poglobiti v sebe in poskušati ugotoviti, kaj bi morala odstraniti iz svoje osebnosti, da bi zaživela bolj srečno življenje.

Če si zmedena glede tega, kaj bi morala odstraniti iz svojega življenja, ti astrologija lahko še kako zelo pomaga. V nadaljevanju izveš, kaj bi morala odstraniti iz svojega življenja glede na svoj horoskopski znak.

 

Oven (21. marec – 19. april)

Ovni bi morali zmanjšati potrebo po konstantnih spremembah. Ni ti treba konstantno tvegati in izzivati. Povsem OK je, da se od časa do časa malo umiriš in ceniš, kar imaš. Morda hrepeniš po adrenalinu, vendar si moraš vzeti tudi nekaj časa polnjenje baterij in druženje. Včasih je tudi to, kar že poznaš, zanimivo.

 

Bik (20. april – 20. maj)

Biki bi morali odstraniti iz shrambe vso hrano s pretečenim rokom, še zlasti začimbe in odprte embalaže kečapa, majoneze itd. Prav tako bi morala odstraniti kuhinjske pripomočke, ki ne delujejo ali jih še nikoli do danes nisi uporabila. Šele ko se boš znebila teh stvari, jih lahko nadomestiš z novimi in ponovno vzljubiš kuhanje.
Kuhanje ni tvoja stvar? Potem čiščenje naredi v garderobni omari. Ko fizično očistiš prostor, s tem očistiš tudi svoje misli.

 

Dvojčka (od 21. do 20. junija)

Dvojčki bi se morali znebiti krivde, ki jo čutite, ko ne dokončate nečesa, kar ste začeli. Če imaš ogromno (načetih) projektov je povsem OK, da jih nekaj opustiš; zaradi tega ne bo konec sveta. Določi prioritete in tiste, ki so na koncu seznama preprosto opusti. Morda se boš nekega dne vrnila k njim in jih dokončala (zelo verjetno pa ne). Če nečesa ne dokončaš, zaradi tega nisi slaba oseba, zaradi tega si človek.

 

Rak (21. junij – 22. julij)

Moraš jih pustiti za sabo. Z “jih” mislimo na ljudi, ki so te v preteklosti na kakršenkoli način prizadeli. Pojdi naprej, rak. Če se konstantno spominjaš stvari, ki so se zgodile že davno nazaj, to ni zdravo zate. Dovolj se ti dogaja že v sedanjosti, da izkazuješ čustva, zato ti ni treba konstantno podoživljati, kako te je nekdanji partner pred leti prevaral. Osredotočanje na negativnost ustvarja le še več negativnosti.

 

Lev (23. julij – 22. avgust)

Znebiti se moraš potrebe po tem, da te drugi ljudje hvalijo in poveličujejo. Pohvala je odlična, vendar pa je ne potrebuješ za preživetje. Naj bo tvoja pohvala zate dovolj. Ceni samo sebe in svoje dosežke ter se znebi potrebe po tem, da te morajo za tvojo samozavest drugi hvaliti.

 

Devica (23. avgusta – 22. september)

Znebiti bi se morala potrebe po tem, da mora biti vse v natančnem vrstnem redu. To je tisto, kar ti povzroča stres. Zakaj ne bi knjige raje zvrstila po velikosti, namesto po abecednem redu? Ko enkrat nehaš biti tako zahtevna, se boš tudi lažje sprostila, kar ti bo pomagalo tudi pri tvoji ustvarjalnosti in sprostitvi.

 

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Znebiti se moraš potrebe po tem, da pred končno odločitvijo vsako stvar temeljito premisliš. Ni treba vsega skrbno pretehtati, preden se odločiš za eno stvar. Poskusi biti bolj spontana in le slediti svojim instinktom, ne da bi razmišljala o tem, kaj si bodo mislili tvoji starši ali kako bo to vplivalo na ostale. Včasih je v red, da se za nekaj odločiš zato, ker ti tako hočeš, ne da se oziraš na kogarkoli drugega.

 

Škorpijon (23. oktobra – 21. novembra)

Škorpijon, odpraviti moraš stalno potrebo po tem, da imaš vedno prav. Ni vredno žrtvovati razmerje ali nečesa, kar imaš rada le zato, da bi zmagala z argumentom. Sploh ne pomeni, da nisi močna, ne stojiš vedno trdno za svojo trditvijo. Pridejo trenutki, ko je biti fleksibilen veliko močnejša izbira.

 

Strelec (22. november – 21. december)

Strelci se morajo znebiti prepričanja, da so oni edini, ki so pomembni. Pogosto misliš le nase in na svoje težave. Sebe nimaš za katastrofalno egocentrično osebo, vendar pa si še kako lahko takšna. Pomembno je upoštevati tudi druge ljudi in njihove občutke. Na primer: morda potrebuješ malo popestritve, ampak pomisli, kako se bo tvoj fant počutil, ko boš pred njim flirtala s tistim barmanom.

 

Kozorog (22. november – 19. januar)

Porušiti moraš nekaj sten okoli sebe. Konstantno imaš občutek, da se ljudje spravljajo nate, zato okoli sebe zgradiš zidove, da te ne morejo prizadeti. Težava je v tem, da ne držiš stran od sebe le škodljivih ljudi, temveč preprečuješ, da bi se ti kdorkoli (tudi bližnji) lahko približal. Znebi se varnostnika v sebi in presenečena boš, koliko ljudem je resnično mar zate.

 

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Znebiti se moraš občutka, da moraš imeti vedno kontra mnenje brez pametnega razloga. Misliš, da če ne boš od časa do časa imela svojega mnenja, da bodo ljudje mislili, da te lahko spreobrnejo. Ni se ti treba obnašati kot kreten, le zato da te ljudje ne bi poskušali izkoristiti. Ni ti treba dvigati prahu le zato, da bi pokazala, kako neodvisna in močna si.

 

Ribi (19. februar – 20. marec)

Opustiti moraš dvom, ki ga imaš konstantno v sebi. Ko nenehno dvomiš sama vase, s tem spodkopavaš svoje odločitve, kar pa te dela preveč odvisno od drugih zaradi pomanjkanja samozavesti. Poslušaj glas v svoji glavi, ki ti potrjuje, kako super si in presliši tistega, ki te zaničuje.