fbpx

Česa kamere ne razkrijejo o Meghan Markle in princu Harryju

Resnica o parasocialnih odnosih je ta, da nikoli ne moremo zares vedeti, kakšne so naše najljubše znane ali javne osebnosti v zasebnem življenju. Na primer, princ Harry in Meghan Markle sta bila predstavljena že v številnih intervjujih, podkastih in njuni lastni oddaji na Netflixu – vendar pa to ni dovolj, da bi lahko vedeli, kdo sta v resnici.

So pa o njuni zvezi že spregovorili viri blizu para in razkrili notranje informacije o tem, kakšna sta zasebno. Eden takih virov je fotograf Alexi Lubomirski. Bil je del ljubezenske zgodbe Harryja in Meghan že pred poroko, ko so ga najeli za snemanje njunih zaročnih fotografij. Alexi je za The Telegraph povedal, da je imel par med snemanjem velike srčke na očeh. Rekel je: “Nenehno sem razmišljal, ‘To je tako intimno, ali sploh moram biti tukaj za to?’ Biti v njuni bližini je bilo zelo opojno.” Od fotografiranja njune zaroke in poroke je Alexi za par posnel tudi družinske portrete.

Drugi fotograf pa ima povsem drugačno perspektivo. Arthur Edwards je že več kot 40 let fotograf kraljeve družine. V intervjuju leta 2022 je izjavil, da se je Harry, potem ko je srečal Meghan, “… zelo oddaljil in postal skoraj, no, bilo je nesrečno. Zdita se mi zelo depresivna. Preprosto sta sovražila medije … “. Ta nizkoten odnos med fotografiranjem je morda povezan tudi z dramo v tisku, zaradi katere sta sploh zapustila kraljevo družino.

Vendar pa obstaja še en vir, ki lahko prav tako potrdi ljubeč odnos med Meghan in Harryjem in to je igralec in filmski ustvarjalec Tyler Perry. Par se je spoprijateljil s Tylerjem potem, ko sta zapustila kraljevo družino in se preselila v Kalifornijo. Bila sta gosta v njegovem domu, ko sta prispela v Kalifornijo in on jima je dovolil, da uporabljata njegove varnostne dodatke, medtem ko sta bivala v eni od njegovih vil.

Tyler je iz prve roke predstavil njun odnos. “Nekaj ti bom povedal,” je rekel Swayu Callowayju med intervjujem v njegovi radijski oddaji. “Ta dva človeka se imata rada. To vidim od blizu. In ne moreš me preslepiti. Imam Svetega Duha. Ne moreš me preslepiti. Vem, kaj je resnično. Resnično se iskreno ljubita. Tako da sem res vesel, ko ju vidim, kje sta zdaj.”

Vendar ni bilo vse vedno tako rožnato. Prišel naj bi trenutek, ko bi lahko zakon Harryja in Meghan propadel. Pravzaprav odlomek iz memoarja “Spare” opisuje čas, ko je Harry stresel svojo jezo nad Meghan. Princ opisuje čas, ko je imel veliko na svojem krožniku zaradi opravka z novinarji. Napačno si je razlagal nekaj, kar je Meghan izjavila med pogovorom in postal “nesorazmerno, površno jezen”. Nad Meghan se je spravil, eksplodiral in govoril zelo zlobno – zaradi česar je zapustila sobo.

Harry je pripovedoval, da mu je nekoliko kasneje, ko je našel Meghan v njuni spalnici, rekla, da od partnerja nikoli ne bo sprejela takšnega tona. Ko ga je vprašala o takšnem odnosu, je Harry priznal, da je slišal moške tako govoriti z ženskami, ko je bil otrok. Harry je dodal: “[Meghan] otrok ne bo vzgajala v ozračju jeze ali nespoštovanja. Vse je razložila, povsem jasno.” Harry je še povedal, da ga je Meghan po tem izbruhu spodbudila, naj znova poskusi s terapijo. To je storil in čutil je, da mu je to resnično pomagalo pri življenju in samozavesti.