Chrissy Teigen je noseča! Z Johnom Legendom pričakuje četrtega otroka

Chrissy Teigen je pravkar razkrila veselo novico!

36-letna nekdanja manekenka je novico delila na svojem Instagramu in v selfiju pokazala svoj rastoči nosečniški trebušček.

“Zadnjih nekaj let je bilo milo rečeno zamegljenih čustev, a veselje je spet napolnilo naš dom in srca,” je Chrissy začela svoje sporočilo oboževalcem.

Chrissy je v zadnjih nekaj mesecih delila veliko o svojem potovanju z injekcijami za umetno oploditev.

“1 milijardo špikov pozneje (v zadnjem času v nogo, kot lahko vidite!) imamo še enega na poti,” je dodala Chrissy in delila veselo novico. “Na vsakem pregledu sem si rekla: ‘V redu, če bo danes zdrav, bom objavila’, potem pa si olajšano oddahnem, ko slišim srčni utrip, in se odločim, da sem še vedno preveč živčna.”

Nadaljevala je: “Mislim, da ne bom nikoli odšla s pregleda z več navdušenja kot nervoze, a zaenkrat je vse popolno in lepo in počutim se polno upanja in neverjetno. Ok, uf, zelo težko je bilo to skrivati tako dolgo!”

Chrissy in mož John Legend sta se pred kratkim odločila za umetno oploditev, potem ko sta žalovala za izgubo tretjega otroka Jacka, ki je umrl v maternici.

Preberi si tudi:
Recept: Kremast mlečni riž po receptu Chrissy Teigen

Recept: Kremast mlečni riž po receptu Chrissy Teigen

Slasten, kremast, puhast, mlečni riž, aromatiziran s cimetom in pomarančno lupinico je točno takšna tolažilna jed, ki jo potrebujemo v teh težkih časih, ko se borimo s koronavirusom.…