Citypark izbral nove modele za revijo Metropolist

Znani so zmagovalci Cityparkovega natečaja za modele v reviji Metropolist. Andrea Stanojević, Natasha Stepanenko in Nika Erjavec bodo v prihodnje krasile modni editorial revije Metropolist. Citypark že od nekdaj postavlja trende na tem področju. So priljubljena destinacija za nakupovanje oblačil, saj ponujajo široko paleto trgovin z različnimi blagovnimi znamkami in stilskimi možnostmi. V več kot 120 trgovinah lahko najdete oblačila različnih vrst, od vsakodnevnih oblačil do oblačil za svečane priložnosti in visoke mode, ki jih lahko vidite tudi med listanjem Metropolista.

Z natečajem v Cityparku odpirajo nove poti v svet mode. Letos se je na natečaj prijavilo več kot 500 oseb, med njimi pa so izbrali 25 posameznikov, ki so se uvrstili v širši izbor. Nato so na podlagi ocene strokovne komisije in glasovanja na družbenem omrežju Facebook izbrali nekaj posameznikov, ki so izbrani za nadaljnje sodelovanje. »Starost modelov je od 16 let naprej in nimamo zgornje meje. V preteklosti smo za modele izbrali tudi starejšega gospoda in gospo. To, da se na naš tečaj prijavljajo tudi osebe v zrelih letih, nas zelo veseli,« je poudaril center manager Cityparka Andrej Ropret.

Izbor Metropolist išče modele poteka že peto leto. V tem času so izbrani modeli rastli skupaj z revijo in Cityparkom in nekateri še vedno sodelujejo pri projektu. Citypark jim je omogočil mentorstvo in usposabljanje, s katerima so  lahko razvijali svoje talente tudi na drugih modnih področjih.