Citypark od danes z največjo trgovino HalfPrice v Sloveniji

V našem največjem nakupovalnem središču Cityparku se je odprla dolgo pričakovana in največja HalfPrice trgovina v Sloveniji. »Ponosni smo, da imamo največjo HalfPrice trgovino v Sloveniji ravno v Cityparku. V veselje nam je, da nenehno skrbimo za svoje obiskovalce in slovenskemu potrošniku prvi predstavimo najboljše blagovne znamke,« je ob tej priložnosti dejal center manager Cityparka Andrej Ropret.

Citypark od danes z največjo trgovino HalfPrice v Sloveniji
Predstavnica podjetja Halfprice Katarina Trontelj pri prerezu traku ob otvoritvi poslovalnice (Foto: arhiv Citypark)

Nova poslovalnica meri v površino 2400 m2, razteza se v dveh nadstropjih in predstavlja sodoben koncept prodajalne s prvovrstnimi blagovnimi znamkami. Te so na voljo s popusti vse do 80 %, zato boste raj v tej prodajalni našli vsi ljubitelji oblikovalskih modnih kosov.

HalfPrice spada pod poljsko skupino trgovin z obutvijo CCC, ki je v Sloveniji prisotna že vse od leta 2013. Njihove prodajalne so zasnovane na način razprodaj. To pomeni, da pri njih najdete oblikovalska oblačila in obutev, ki so na voljo le v nekaj primerkih in velikostih, a po izjemno nizkih cenah. V svojem asortimanu imajo širok izbor oblačil, obutve, modnih dodatkov, kozmetike, hrane, igrač in dodatkov za dom. Ponudba v HalfPrice prodajalnah se nenehno posodablja in zelo hitro spreminja. Tovrstne trgovine so sicer že dodobra uveljavljene na Poljskem, Češkem, Hrvaškem, Madžarskem in v Avstriji. Več kot 120 trgovinam in lokalom v Cityparku se je tako ob bok postavila še ena priznana blagovna znamka.