Citypark od danes z največjo trgovino HalfPrice v Sloveniji

V našem največjem nakupovalnem središču Cityparku se je odprla dolgo pričakovana in največja HalfPrice trgovina v Sloveniji. »Ponosni smo, da imamo največjo HalfPrice trgovino v Sloveniji ravno v Cityparku. V veselje nam je, da nenehno skrbimo za svoje obiskovalce in slovenskemu potrošniku prvi predstavimo najboljše blagovne znamke,« je ob tej priložnosti dejal center manager Cityparka Andrej Ropret.

Predstavnica podjetja Halfprice Katarina Trontelj pri prerezu traku ob otvoritvi poslovalnice (Foto: arhiv Citypark)

Nova poslovalnica meri v površino 2400 m2, razteza se v dveh nadstropjih in predstavlja sodoben koncept prodajalne s prvovrstnimi blagovnimi znamkami. Te so na voljo s popusti vse do 80 %, zato boste raj v tej prodajalni našli vsi ljubitelji oblikovalskih modnih kosov.

HalfPrice spada pod poljsko skupino trgovin z obutvijo CCC, ki je v Sloveniji prisotna že vse od leta 2013. Njihove prodajalne so zasnovane na način razprodaj. To pomeni, da pri njih najdete oblikovalska oblačila in obutev, ki so na voljo le v nekaj primerkih in velikostih, a po izjemno nizkih cenah. V svojem asortimanu imajo širok izbor oblačil, obutve, modnih dodatkov, kozmetike, hrane, igrač in dodatkov za dom. Ponudba v HalfPrice prodajalnah se nenehno posodablja in zelo hitro spreminja. Tovrstne trgovine so sicer že dodobra uveljavljene na Poljskem, Češkem, Hrvaškem, Madžarskem in v Avstriji. Več kot 120 trgovinam in lokalom v Cityparku se je tako ob bok postavila še ena priznana blagovna znamka.