Domov » Lepota & zdravje » “Čokoladna torta” je najnovejši trend med rjavolaskami

“Čokoladna torta” je najnovejši trend med rjavolaskami

Lepota & zdravjeNega
“Čokoladna torta” je najnovejši trend med rjavolaskami
📷 Profimedia

Rjava barva na laseh še nikoli ni izgledala tako okusno!

Glede na to, da se v zadnjem času ogromno znanih osebnosti odloča za rjavo barvo na laseh, je povsem jasno, da imajo rjavi lasje po dolgih letih svoj trenutek. Morda je to zato, ker so ljudje končno ugotovili, da čeprav je zelo običajna, ni niti malo dolgočasna, poleg tega pa obstaja veliko načinov, da jo prilagodiš svoji osebnosti in odtenek ne izgleda enako kot na vseh ostalih.

Eden od načinov za doseganje še posebej okusne verzije rjavega trenda je bogat, večdimenzionalen izgled, ki so ga frizerji poimenovali “čokoladna torta”.

Izgled “čokoladne torte” na laseh je globok, živahen, poleg tega pa se opira na ‘balayage’ pramene, ki poudarijo obraz in osvetlijo globoke rjave odtenke. Svetlejši prameni so tisti, ki ločijo to rjavo barvo od ostalih rjavih odtenkov. Tradicionalna rjava je bolj nevtralna in nekoliko pepelnata. Ampak letošnjo pomlad gre za živahnost in bogastvo.

In zakaj je najnovejši trend sploh poimenovan “čokoladna torta”? Zato, ker svetli prameni spominjajo na čokoladno kremo med temnejšim čokoladnim biskvitom.