Courteney Cox pravi, da jo šest mesecev po njegovi smrti obiskuje Matthew Perry

Courteney Cox se spominja tragične smrti Matthewa Perryja.

Matthew je umrl 28. oktobra 2023 pri 54-ih letih zaradi akutnih učinkov anestetika ketamina.

Med nedavnim nastopom v oddaji CBS Sunday Morning je 59-letna igralka povedala, da še vedno čuti prisotnost Matthewa v svojem življenju.

“Veliko me obiskuje, če verjamemo v to,” je povedala Courteney. “Pogovarjam se z mamo, očetom, Matthewom. Zdi se mi, da je veliko ljudi, ki nas vodijo. Čutim, da je Matthew zagotovo zraven.”

Courteney in Matthewova lika Monica Geller in Chandler sta začela razmerje v četrti sezoni Prijateljev in ostala skupaj do konca serije leta 2004.

“Mislim, da je verjetno eno najbolj smešnih človeških bitij na svetu,” je o Matthewu dejala Courteney. “Resnično je velikega srca – očitno s težavami. Tako sem hvaležna, da sem toliko let lahko tako tesno sodelovala z njim.”

Tudi v svojem intervjuju je Courteney govorila o svojem dolgoletnem prijateljstvu z vsemi svojimi soigralci iz serije Prijatelji.

“Hvaležna sem, da sem imela to priložnost delati s tako čudovitimi ljudmi in živeti življenje, ki ga imam zdaj,” je dejala Courteney. “To je bila moja družina. Šli smo skozi vse. Teh 10 let je bilo vse.”