fbpx

Cristiana Ronalda preiskuje policija

Cristiano Ronaldo se je znašel sredi polemike.

Policija trenutno preiskuje incident, ki se je zgodil v soboto (10. aprila), ko je 37-letni nogometni superzvezdnik mlademu navijaču po izgubljeni tekmi izbil telefon iz roke.

V videu, ki so ga objavili na Twitterju, je vidno razburjen in poškodovan Cristiano zapuščal igrišče in se odpravljal v slačilnico, ko ga je mladi navijač hotel posneti s svojim telefonom, Cristiano pa je udaril po telefonu, da je padel (in se verjetno tudi razbil) na tla.

Cristianova ekipa Manchester United je tekmo proti Evertonu izgubila z 1:0.

“Ko so igralci zapuščali igrišče ob 14:30, so poročali, da je en iz gostujoče ekipe udaril fanta, ko so zapuščali igrišče,” je v izjavi za ESPN dejala policija Merseyside. “Preiskave potekajo in policisti trenutno sodelujejo z nogometnim klubom Everton ter pregledujejo posnetke CCTV (video) in izvajajo obsežne preiskave prič, da bi ugotovili, ali je prišlo do kaznivega dejanja.”

Kasneje istega dne se je Cristiano na Instagramu opravičil za svoje vedenje in mlademu oboževalcu.

“Nikoli se ni lahko spopasti s čustvi v težkih trenutkih, s katerim se soočamo,” je zapisal Cristiano. “Kljub temu moramo biti vedno spoštljivi, potrpežljivi in biti zgled vsem mladim, ki imajo radi lepo igro.”

Nadaljeval je: “Rad bi se opravičil za svoj izbruh in, če je mogoče, bi rad povabil tega navijača, da si ogleda tekmo na Old Traffordu v znak poštene igre in športnega duha.🙏🏽”