Domov » Moda & stil » Čudovit modni trend za lene spomladansko-poletne dni

Čudovit modni trend za lene spomladansko-poletne dni

Moda & stil
Čudovit modni trend za lene spomladansko-poletne dni
📷 Missguided

Lansko leto so bili zelo v trendu elastični detajli, ki so lepo poudarili (in stisnili) postavo, letošnjo pomlad in poletje pa se bo vse vrtelo okoli rouching-a: oblačil, z nabranimi in zavezanimi detajli.

Obstaja kar nekaj razlogov, zakaj bo ta zguban, nabran trend na oblačilih tako zelo priljubljen: je zabaven, doda teksturo, poleg tega pa ustvari tudi iluzijo lepo oblikovane postave – zakrije maščobne blazinice, ker nabrano blago že samo po sebi ustvari ogromno čudovitih gubic.

Po drugi strani pa ta modni trend doda postavi ravno pravšnjo mero volumna in lahko z njim poudariš tiste dele telesa, ki bi si jih želela nekoliko bolj polne. Nisi zadovoljna s svojim oprsjem? Omisli si top, ki ima na sredini rouching detajl. Bi rada, da tvoja zadnjica izgleda nekoliko bolj polna? Izberi krilo, ki ima navpično nabrano blago ob strani ali po sredini zadnjega dela.


In nenazadnje … ta trend nam je neizmerno všeč zato, ker ga zaradi zgubanosti ni treba likati. Poleg tega pa zguban top doda piko na i klasičnim kavbojkam, v obleki z rouching detajlom pa boš brez napora izgledala kot iz škatlice.