Danes ponovno brezplačno odprta parkirna hiša v ALEJI

V najboljšem nakupovalnem središču na svetu ALEJI bodo danes zaradi napovedanega neurja ponovno poskrbeli za varnost svojih obiskovalcev. Ponoči bodo namreč brezplačno odprli parkirno hišo in tako omogočili, da jeklene konjičke zavarujete pred nevihto. Svoj avtomobil lahko pripeljete najpozneje do polnoči in odpeljete od šeste ure zjutraj dalje. Uvoz in izvoz sta možna na severni strani ALEJE ob avtohiši Autowallis. »V ALEJI smo od začetka močno zavezani k zagotavljanju visoke ravni varnosti in dobrega počutja za vse naše obiskovalce. Naša prednostna skrb je ustvariti prijetno in varno okolje, zato vedno z veseljem odpremo našo parkirno hišo takrat, ko nam vreme ni najbolj naklonjeno, in ko naši obiskovalci potrebujejo pomoč pri zavarovanju svojih jeklenih konjičkov,« je dejal direktor ALEJE Toni Pugelj.

Koncert Dominika Kozariča je tako zaradi slabega vremena prestavljen na 8. avgust. Eden najbolj priljubljenih slovenskih pevcev devetdesetih let bo obiskovalce na strehi najboljšega nakupovalnega središča na svetu zabaval z zimzelenimi uspešnicami, kot so Reka luči, Ljubi jo nežno, Brez nje in Tina. Dominik bo po dveh desetletjih dela v tujini ponovno koncertiral v Sloveniji, v načrtu pa ima tudi nov album.

Aktivna streha ALEJA SKY je sicer v poletnih mesecih epicenter zabave in druženja, kot tudi idealen prostor za različne športne in otroške aktivnosti. Trenirate lahko v fitnesu na prostem ali na tekaški stezi, najmlajši pridejo na svoj račun na otroškem igrišču, »ninje« pa lahko preverijo svojo spretnost na Ninja Warrior poligonu. Tako bo v sredo, 9. avgusta, od 19. ure dalje potekala Zumba na prostem, v četrtek, 17. avgusta, prav tako ob 19. uri pa se lahko odklopite na Salsation zabavi, kjer se lahko prepustite vročim ritmom in zaplešete na najboljšo glasbo v družbi izjemnih inštruktoric salse.

Filmske premiere na ALEJI - Modna.si
Zadnji počitniški teden bo na ALEJI SKY družinski filmski festival

Zadnji počitniški teden bo ponovno filmsko obarvan. V okviru družinskega festivala si bodo lahko obiskovalci ALEJE SKY ogledali številne filmske premiere, kot so Barbie, Grad strahov, Ninja želve: Mutantska ujma in Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del. Vstop v šolo bodo v ALEJI pospremili z bogato nagradno igro in številnimi presenečenji za šolarje.