Specializantka dermatovenerologije Nika Juriševič z nami delila svojo jutranjo in večerno rutino nege obraza!

Vse bolj se zavedamo, kako pomembna je nega kože. V dm drogerie markt Slovenija vas čaka pester izbor izdelkov za nego obraza, s katerimi bo vaša koža jeseni še bolj zasijala. Do 27. septembra ob nakupu treh izdelkov za nego obraza na svojo active beauty kartico prejmete 20-kratne točke na izdelke za nego obraza, ob nakupu izdelkov za nego obraza nad 30 evrov pa vas čaka posebno darilo, parni vlažilec obraza. Kako vzpostaviti optimalno rutino glede na posamezen tip kože, katere korake naj vsebuje in katere izdelke uporabiti, tokrat za dm svetuje Specializantka dermatovenerologije Nika Juriševič, dr. med..

Specializantka dermatovenerologije Nika Juriševič z nami delila svojo jutranjo in večerno rutino nege obraza!Z uravnoteženo prehrano in rednim gibanjem skrbimo za svoje telo, za zdravje kože pa je pomembna predvsem pravilna nega, ki mora biti redna in primerna vsakemu posamezniku oziroma posameznici. dm na svojih policah vedno zagotavlja pestro izbiro kakovostnih izdelkov, s pravilno uporabo in zaporedjem nanašanja pa bo vaša koža vedno sijoča, sveža in zdrava.

»Pri negi kože moramo vedno imeti v mislih tri pomembne stvari. Prvo, kar moramo vedeti je, da ni nujno, da so izdelki, ki jih nanašamo na svojo kožo, iste znamke, ali da morajo biti del iste linije. Drugič, nikoli ne smemo zjutraj preskočiti nanosa kreme z zaščitnim faktorjem, ki bo našo kožo ščitila pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov. In tretjič – nikoli ne pozabite na najbolj pomemben korak večerne rutine, ki je dvojno čiščenje,« svetuje Specializantka dermatovenerologije Nika Juriševič.

Vse korake v jutranji in večerni rutini nege kože Specializantka dermatovenerologije Nike Juriševič si lahko ogledate spodaj.

Ekskluzivna ponudba kakovostnih izdelkov, ki jih priporoča Specializantka dermatovenerologije, na voljo v dm

Prvi vidni znaki staranja na koži se začnejo pojavljati že po 25. letu, največkrat v obliki izsušenosti, mimičnih gubic, pigmentnih madežev, izgubi sijaja in volumna kože. S staranjem se zaradi upočasnjene prekrvavitve oskrba kože s hranilnimi snovmi in kisikom zmanjšuje, zaradi česar začneta upadati količini elastina in kolagena, glavnih gradnikov kože. Strokovnjaki lepotnega centra dm Studio priporočajo, da pri izboru izdelkov svojo pozornost namenite tistim, ki vsebujejo antioksidante. Ti varujejo kožo pred zunanjimi vplivi ter delujejo kot lovilci prostih radikalov, ki lahko povzročijo poškodbe in s tem prezgodnje staranje kože. Med bolj učinkovite antioksidante spadajo vitamina C, E in A, Q10, karotenoidi in skvalen. Svojo negovalno rutino nadgradite s parnim vlažilcem, ki bo postal vaš nov nepogrešljiv pripomoček za nego obraza. S pomočjo pare bo nežno odprl pore, globinsko očistil in navlažil kožo, spodbudil prekrvavitev in upočasnil nastanek gubic, predvsem pa izboljšal absorpcijo seruma in kreme. V dm prodajalnah ga ob nakupu izdelkov za nego obraza nad 30 evrov prejmete kot darilo. Ne spreglejte kakovostnih izdelkov ekskluzivnih znamk, ki so na voljo samo v dm drogerie markt: Hada Labo, Revox, Dermolab in Derma. Za nasvete glede pravilne izbire ustreznih izdelkov, ki so primerni za tip kože in starost, pa se lahko obrnete na dm prodajno osebje, dodatne informacije so na voljo tudi v dm katalogu, na dm.si in na dm družbenih omrežjih.

Parni vlažilec in zgoraj omenjene ekskluzivne znamke je preizkusila tudi Lorella Flego.

Specializantka dermatovenerologije Nika Juriševič z nami delila svojo jutranjo in večerno rutino nege obraza!

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si