fbpx

DIY sexy bikini hlačke

Po predolgi mrzli zimi zagotovo tudi ti že komaj čakaš na poletje! Kaj kmalu boš morala odpreti tisti predal v omari, ki je do zadnjega centimetra napolnjen s kopalkami. Si tudi ti ena takih, ki se enostavno ne moreš upreti vsakoletnemu nakupovanju novih? Te popolnoma razumemo! Novi trendi, nove barve, vzorci, modeli,… Eno leto so moderne enodelne, drugo leto bikinke, tretje leto tangice,… Ampak, če si se to leto pripravljena oz. primorana odpovedati nakupovanju novih, vseeno pa bi rada na starih kopalkah nekaj sprememb, da bodo izgledale še bolj zapeljive kot lansko leto, potem samo nadaljuj z branjem!

Potrebuješ:

  • spodnji del kopalk
  • pisalo, ki se spere z vodo
  • malenkost debelejšo nit (lahko je elastična)
  • šivanko

Postopek:

1. Vzemi bikini hlačke, ki jih želiš polepšati.

2. Hlačke obrni, da je notranji del na zunanji strani in po sredini na zadnji strani s pisalom, ki se spere z vodo, potegni od vrha do dna ravno črto.

3. Potegni nit skozi šivanko. Če je tanjša, jo lahko podvojiš ali pa uporabiš elastično.

4. Dolžina vbodov niti je odvisna od tega, koliko pokritosti potrebuješ oz. si želiš na zadnji strani. Če si želiš manjšo pokritost, delaj daljše šive in obratno, če si želiš boljšo pokritost zadnjice, delaj vbode bližje en drugemu.

5. Poigraj se malo s kopalkami in nitjo in jo zategni toliko, kolikor nagubanosti si želiš. Da bodo kopalke sigurno popolne, si lahko spodnji del tudi oblečeš in postopek zaključiš kar na sebi. Ko si zadovoljna z izgledom, na koncu niti samo naredi vozel.

6. Pokaži svoje “nove” kopalke na plaži in/ali bazenu! 😉