dm predstavlja ekskluzivno kolekcijo modne oblikovalke Nine Šušnjara

V letošnje poletje vstopi #ModernaNaPlaži!

Priznana slovenska , za katero stojita modna oblikovalka Nina Šušnjara in voditeljica Lucija Gubenšek, je v sodelovanju z dm drogerie markt Slovenija ustvarila ekskluzivno poletno kolekcijo, ki jo vodi načelo #ModernaNaPlaži. Kolekcija vključuje: hobo torbo, veliko brisačo za na plažo in in dve različni leseni zapestnici iz borovega oz. bukovega lesa.

»Kolekcija je namenjena ženskam vseh generacij, ki jim svoboda veliko pomeni. Pri oblikovanju sem sledila občutku, ko smo na obali in zremo v obzorje. To je občutek, ki pomirja, je hrana za našo dušo in nas povezuje,« pravi Nina Šušnjara, ki si je zamislila dizajn kompleta.


Hobo torba z novim trendom zavezovanja za vse priložnosti

»Želela sem ustvariti večnamensko torbo, s katero lahko gremo tako na plažo kot tudi v mesto. Naša torba je iz posebnega mehkega materiala v nežnih zemeljskih tonih z všitim notranjim žepkom. Prednost torbe je v tem, da jo lahko zavezujemo in prevezujemo na različne načine in dolžine, lahko jo nosimo »crossbody«, čez ramo ali v roki. Temu pa poljubno dodamo zapestnice.«  Gre za nov trend, ki si ga je za poletje 2021 zamislila Nina Šušnjara: eno zapestnico se zaveže na torbo, drugo se nosi na roki, lahko pa tudi na vsaki strani torbe eno, obe na eni strani ali pa enostavno brez. »Če si zamislim žensko, ki nosi to kolekcijo, je videti takole: ležerna, nasmejana in sproščena v beli obleki. Z okolico se ne obremenjuje, ampak jo hkrati opazuje. Je radovedna in prisotna v trenutku. Izžareva notranji mir, a je hkrati zabavna. Uživa ob dobri hrani in kozarcu vina. Rada ima ljudi in družbo, a se zna tudi »odklopiti« in biti sama, ko to potrebuje Oblikovalka je komplet ustvarila v sodelovanju s prijateljico in večletno poslovno partnerko Lucijo Gubenšek, ki jo opiše kot realistični in poslovni del tandema. »Sama sem ustvarjalka, kreativka in večna optimistka in sem hvaležna, da me Lucija prizemlji, ko je to potrebnorazloži. Veseli jo tudi priložnost sodelovanja z znamko drogerie markt, kjer bodo trendni kosi v prodaji posamično in v kompletu: »obožujem sodelovanja z drugimi znamkami. Zame je to ultimativen sinonim za »skupaj smo močnejši«. Gre za več kot le združevanje idej. Ko se povežeta dve znamki, se združita dva svetova, ki sta prej obstajala ločeno. Ustvarjamo enotnost,« Nina opiše novo poslovno sodelovanje.

KOLEKCIJA SUSNYARA VKLJUČUJE*:

  • SNYR trendno hobo torbo (19,99 €)

Velika torba zadnjih modnih smernic iz posebnega mehkega materiala z všitim notranjim žepkom.

  • SNYR brisačo za na plažo (20,99 €)

Velika brisača z obojestranskim potiskom.

  • SNYR zapestnico bukev (4,99 €) in SNYR zapestnico bor (3,99 €)

Dve različni leseni zapestnici, za na torbo ali za na roko.

Ob aktivaciji spletnega kupona in predložitvi dm Active beauty kartice je celoten komplet izdelkov na voljo po AKCIJSKI CENI 39,99 € namesto 49,96 €.

*Poletna kolekcija SNYR je na voljo samo v dm prodajalnah in na dm.si od 29. 6. do 15. 9. 2021 oziroma do razprodaje zalog.

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si