Dobrodelno! Eksotični avtomobili na strehi parkirne hiše Citypark

Največje nakupovalno središče v Sloveniji Citypark bo v sodelovanju z ekipo Car Scene Slovenia in skupnostjo Ljubitelji hitrosti in avtomobilov na strehi parkirne hiše to soboto ob 17. uri gostilo pravo poslastico za vse ljubitelje hitrosti in posebnih avtomobilov. Na dogodku »Dobrodelni rooftop meet!« se bo zbralo več kot 200 vozil iz cele Slovenije, med katerimi bodo tudi zanimivi primerki znamk vozil, kot sta Porsche in Lotus ter še številni drugi eksotični avtomobili. Redki jekleni konjički vam bodo s svojo prisotnostjo in zvoki pognali kri po žilah, za še boljšo atmosfero pa bo poskrbel DJ.

Cilji dogodka pa niso samo druženje, avtomobili in adrenalin, ampak tudi dobrodelnost. Prihodki dogodka bodo namenjeni dobrodelni organizaciji in varni hiši za otroke Palčici Pomagalčici, ki pomaga hudo bolnim otrokom in otrokom v stiski. Čaka vas tudi dobrodelni srečolov, z nakupom srečke pa boste pomagali otrokom na poti do lepše prihodnosti.

Športni avto
Fotografija je simbolična (Foto: azerbaijan_stockers / Freepik)

Ne zamudite posebne atmosfere in edinstvene priložnosti za fotografiranje s svojim najljubšim avtomobilom. Dogodek je za vse obiskovalce brezplačen, vstop z avtomobilom pa je mogoč z vstopnico, ki znaša 10 evrov. Obrazec za prijavo razstavljavcev na dogodek je dostopen tukaj.