Dobrodelno s pisanimi nogavičkami za posebne junake

Marec je posvečen prav posebnim otrokom z Downovim sindromom, zato so posebne tudi pisane in razigrane nogavičke, ki simbolizirajo svetovni dan Downovega sindroma.

Dobrodelno s pisanimi nogavičkami za posebne junake
Pisane in razigrane nogavičke, ki simbolizirajo svetovni dan Downovega sindroma

V ta namen v  galanterijah Bags&More, papirnicah Office&More in spletnih trgovinah podjetja Acron vse do konca tega meseca poteka dobrodelna akcija. Podjetje bo do konca meseca od vsakih prodanih pisanih nogavic United Oddsocks en evro zbiralo v posebnem skladu, ki je namenjen trem družinam otrok z Downovim sindromom. Z nakupom odštekanih nogavičk razveselite sebe ali svoje bližnje, hkrati pa napravite dobro delo za veliko veselje naših treh otrok – Tie, Tineta in Taia. »Te nogavičke so med mladimi, predvsem otroci, izredno priljubljene, hkrati pa olajšanje za starše. Vsaka nogavička je drugačna, obenem pa se dopolnjujejo. Tako otroci in odrasli lahko izbiramo med 3 ali 6 različnimi, ki se hkrati ujemajo in ni več nepotrebnega iskanja pravega para,« ob tem pove Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi.

V podjetju Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More, spletno trgovino s šolskimi potrebščinami go2school.com in največjo spletno galanterijo pri nas Bags&More.si se zavedajo pomena, da je v ospredju dajati in pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo. V zadnjih treh letih so donirali kar 125.000 evrov različnim dobrodelnim organizacijam.

Podjetje Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More in spletno papirnico go2school.com je prepoznavno predvsem po svoji dobrodelnosti. V preteklih 30-letih, odkar so na trgu, so izvedli že mnogo projektov, s katerimi so pomagali mnogim posameznikom, otrokom in družinam, ki so potrebovali pomoč. Samo v zadnjih treh letih so različnim humanitarnim organizacijam donirali izdelke in sredstva v vrednosti kar 125.000 evrov.