Dobrodošla prva polnilnica detergentov v dm drogerie markt!

Končno jo imamo! Polnilnico detergentov v dm prodajalni na Rudniku v Ljubljani. Gre tudi za prvo polnilnico v  dm prodajalnah po Sloveniji in še en korak več k trajnostnemu razvoju. Nad njo se navdušuje tudi vedno večje število uporabnikov, ki jim je ta način nakupovanja zelo blizu.

V zadnjem času je veliko poudarka na konceptu trajnostnega razvoja, saj gre za enega ključnih dejavnikov, ki pripomorejo k manjšemu onesneževanju ter večji skrbi za okolje. V dm prodajalni na Jurčkovi cesti v Ljubljani je polnilnica za detergente najnovejša pridobitev, njena uporaba pa je resnično hitra in enostavna, predvsem pa prinaša izogib impulzivnim nakupom.

Kaj pravzaprav je polnilnica detergentov?
Polnilnica detergentov je eden pomembnejših korakov v smeri trajnostnega vsakdana. Namenjena je polnjenju detergentov in sicer so na voljo štirje različni izdelki  blagovne znamke Planet Pure BIO – detergent za ročno pomivanje posode z aloe vero in limeto, univerzalni tekoči detergent za pranje perila z aloe vero, tekoči detergent za pranje barvnega perila s sivko in žajbljem ter univerzalni tekoči detergent brez dišav za pranje perila Sensitive. Praške za perilo in za ročno pomivanje posode Planet Pure lahko natočite v embalažo za večkratno uporabo.

Dobrodošla prva polnilnica detergentov v dm drogerie markt!
Polnilnica detergentov v dm prodajalni na Rudniku v Ljubljani, dm drogerie markt

Z uporabo polnilnice detergentov boste tako prispevali k zmanjšanju plastičnega odpada in odplakovanju kemikalij v vodo, saj so vsi detergenti Planet Pure 100% biorazgradljivi in iz sestavin rastlinskega izvora. Ne vsebujejo palminega olja in sulfatov.

Uporaba polnilnice je hitra in enostavna
V prodajalni dm pred prvo uporabo kupite prazno embalažo, ki je izdelana iz 100% reciklirane plastike, nato pa jo boste lahko uporabili za vse naslednje nakupe tekočih detergentov Planet Pure. Vsaka plastenka je namenjena svoji vrsti detergenta, na voljo so tako štiri embalaže za štiri različne detergente – plastenka z vijoličasto etiketo je namenjena za tekoči detergent za pranje barvnega perila, plastenka z zeleno etiketo za univerzalni tekoči detergent, medtem ko je plastenka z modro etiketo namenjena za detergent Sensitive, ki je brez parfumov. Za bio tekoči detergent za pomivanje posode je na voljo le ena embalaža, ki pa jo prepoznate po značilnem pokrovčku. Na zaslonu izberete želeni detergent, ga natočite v embalažo in sledite navodilom ter na koncu izdelek plačate na blagajni.
Sprejmite trajnostno odločitev in zmanjšajte količino plastike v okolju!