Dokončno! Britney Spears se poslavlja od glasbe in gre v pokoj

je obesila mikrofon na klin in se poslavlja od glasbenih odrov … vsaj tako pravi njen menedžer v njegovem odstopnem pismu.

Larry je v nedeljo zvečer Britneyjini osebni konservatorki Jodi Montgomery in poslovnemu konservatorju Jamieju Spearsu poslal elektronsko sporočilo z besedami: “Odkar sva z Britney nazadnje komunicirala, je minilo že več kot 2 1/2 leti in takrat me je obvestila, da želi narediti nedoločeno dolg delovni premor. Danes sem izvedel, da je Britney izrazila namero, da se uradno upokoji.”

Larry je nadaljeval, da ni del konservatorstva in dodal: “Prvotno sem bil najet na Britneyjevo zahtevo, da ji pomagam voditi in pomagati pri karieri. In kot njen menedžer verjamem, da je za Britney najbolje, da odstopim iz njene ekipe, ker moje poklicne storitve niso več potrebne.”


Britneyjin zdaj bivši menedžer je še sporočilo zaključil: “Vedno bom neverjetno ponosen na to, kar sva dosegla v 25-ih letih skupnega življenja. Britney želim vse zdravje in srečo na tem svetu in bom zraven, če me bo kdaj spet potrebovala, tako kot vedno.”

Britney je v preteklosti že izjavila, da ne bo več nastopala, dokler bo njen oče odgovoren za njeno premoženje.

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si