Družina Kardashian-Jenner žaluje. Umrla je…

Kris Jenner je sporočila žalostno vest, da je njena mlajša sestra Karen Houghton umrla v starosti 65 let.

Mamagerka je v objavi na družbenih omrežjih dejala, da je bila smrt “nepričakovana”.

Medtem ko natančne okoliščine smrti trenutno niso znane, se Karenina smrt za zdaj pripisuje “naravnim vzrokom”. Uradnikom okrožja San Diego so v ponedeljek, 18. marca sporočili, da je umrla.

Kris je na Instagramu zapisala: “Z najtežjim srcem in globoko žalostjo sporočam, da je moja sestra Karen včeraj nepričakovano umrla. Srce me boli za mojo mamo MJ in mojo nečakinjo Natalie in molim, da nas Bog vse vodi v tem težkem času. Karen je bila lepa znotraj in zunaj. Bila je najslajša, najbolj prijazna, najbolj občutljiva in ranljiva in tako zabavna. Vedno se je počutila hvaležno in bila hvaležna za svoje življenje ter cenila svojo družino in prijatelje ter še posebej svojo lepo hčerko. Ima tako velik del mojega srca in cenim vsak spomin, ki ga imava skupaj. Karenina smrt je opomin, da je življenje tako kratko in dragoceno in da jutri ni nikoli obljubljen. Tistim, ki jih imamo radi, moramo povedati, kako zelo jih imamo radi. Rada te imam, moja lepa sestra.”

Karen in Kris sicer nista vedno imeli tesnega odnosa in leta 2014 je Karen v intervjuju trdila, da se je Kris kot oseba spremenila, potem ko je postala slavna. Prav tako naj bi se ob ločitvi svoje sestre od olimpijca postavila na stran Caitlyn Jenner.