Ed Sheeran pojasnil, zakaj z zelo dobro prijateljico Adele še nista sodelovala

Ed Sheeran je razkril, zakaj z Adele še nista sodelovala pri nobeni stvari.

Med novim intervjujem na WKTU-jevem šovu “Carolina with Greg T in the Morning Show” je 30-letni glasbenik pojasnila razloge, zakaj dva najbolj priljubljena britanska pevca še nista sodelovala.

Adele je pravkar izdala svoj prvi singel “Easy on Me” s prihajajočega albuma, Ed pa je pravkar izdal svoj album “= (Equals)”.

Med promocijo svojega novega albuma je Ed razkril, da do sodelovanja z Adele še ni prišlo, ker “ona v resnici ne sodeluje z nikomer.”

“Njena stvar je tako dobra, da se s tem ne želite zafrkavati,” je dodal.

Vendar pa je Ed razkril, da jo pozna že približno 15 let in je videl njene šove, preden je postala Adele.

“Pravzaprav jo poznam približno 15 let,” se spominja. “Včasih je bila na turneji s fantom po imenu Jack Peñate. Moja sestrična je bila hišna sostanovalka Jackovega bobnarja in včasih je nastopala pred njimi, ko je bila mlajša. Včasih je sedela na stolu z bas kitaro in pela, tako da sem jo na koncu videl na vseh teh majhnih, majhnih, majhnih nastopih.”

Ed je nadaljeval: “Ko je šla naprej in doživela uspeh, sem jaz uspel približno tri leta pozneje in sva se srečala in res je lepo imeti nekoga, ki ga poznaš tako dolgo.”

“Mislim, da je ne poznam zelo, zelo dobro, ampak saj veste, oba sva Britanca in imava precej skupnega, res je prisrčna.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si