fbpx

Ekskluzivno sodelovanje Rihanne in Banolo Blahnika

Še eno sodelovanje lahko zapišemo v Rihannin modni CV: pop zvezdnica je pravkar razkrila, da je v sodelovanju z mojstrom visokih pet Manolo Blahnikom oblikovala ekskluzivno kolekcijo čevljev.

Omejena kolekcija s posrečenim imenom “Denim Desserts” (Denim sladice) vsebuje šest stilov čevljev z različnimi odtenki jeansa. Okrašeni z bleščicami in zanimivim pletenjem, so čevlji navdihnjeni po Rihanninih ročnih tetovažah. Najbolj opazni čevlji kolekcije so absolutno do razkoraka visoki škornji, ki jih Rihanna nosi na zadnji naslovnici britanskega Vogue-a. Škornji stanejo neverjetnih 3.995 dolarjev.

Ostali razkriti modeli so z zanimivim pletenjem okrašeni gležnarji, sandali s trakci in spredaj zaprti sandali posuti z modrimi bleščicami.

Manolo Blahnik je povedal, da je “popolnoma navdušen nad rezultatom” sodelovanja in dodal, da “je delati z Rihanno čudovito in da so njeni zagon, strast, ustvarjalnost in stil lepo odraženi v modelih s fantastičnim končnim izgledom.” Rihanna je tako navdušena nad kolekcijo, katere cene se bodo gibale med $895 in $3.995, da bo, ko bo na cesti opazila prvo žensko v njenih čevljih, takoj stekla za njo in naredila selfie.

“Dan, ko bom na ulici zagledala žensko v mojih čevljih… Žal mi je za to žensko, saj bom dobesedno stekla za njo in medtem kričala ‘Stop! Selfie! Kdo si? Kje si jih kupila?’,” še dodaja Rihanna. “To bo moj trenutek!”

Rihanna x Manolo Blahnik kolekcija bo na voljo v Manolo Blahnik trgovinah v Londonu, New Yorku in Hong Kongu od 5. maj 2016 dalje.

Ne spreglej tudi trenda, ki se ga zvezdnice nikakor ne morejo naveličati!

(Slike: Elle)