fbpx

Emily Ratajkowski prvič o poljubljanju Harryja Stylesa

Harry Styles in Emily Ratajkowski sta bila opažena med vročim poljubljanjem v Tokiju po njegovem tamkajšnjem koncertu.

Zdaj pa je Emily v intervjuju za Los Angeles Times prvič spregovorila o tem: “O mojih zvezah se govori milijon norih, netočnih stvari. Vsekakor še vedno ne razmišljam o fantih. Čeprav, ja. Veste, včasih se stvari preprosto zgodijo,” je povedala 31-letnica.

Poljub se je zgodil na parkirišču po koncu enega od koncertov Harryjeve turneje Love On Tour. Oba sta med poljubljanjem zagotovo izgledala več kot le prijatelja, ko ga je pobožala po licu, on pa jo je držal za boke in romantičen trenutek so tudi posnele kamere.

Preberi si tudi:
Emily Ratajkowski, Harry Styles - Modna.si

Emily Ratajkowski in Harry Styles zasačena med strastnim poljubljanjem

Harry Styles in Emily Ratajkowski sta zanetila govorice o romanci. 29-letni pevec se je novembra po dveh letih zveze razšel z Olivio Wilde. Medtem je 31-letna manekenka septembra…

Mati 2-letnega Sylvestra se je lanskega septembra ločila od Sebastiana Bear-McClarda in od takrat bila opažena med poljubljanjem in objemanjem s številnimi znanimi moškimi, med drugim Ericom Andrejem, Petom Davidsonom, Jackom Greerom in DJ-jem Oraziom Rispom.

Na svojem podkastu je januarja letos spregovorila o svojih zmenkih: “Kadar koli grem na drug zmenek, vsi vedo. Poskušala sem iti na priložnostne zmenke in se ne zavezati, in to je težko narediti ter biti hkrati nekako pozorna na ljudi, ki jih videvam,” je dejala in razkrila tudi, da so paparaci “zafrknili” nekaj potencialnih scenarijev za zmenke.

“Torej drugi fantje, s katerimi se videvam, to vidijo in težko je, ker si seveda mislijo: ‘Nisem govoril z njo sinoči’, potem pa so tu še fotografije, na katerih sem na večerji z nekom drugim. Bedno je.”