Domov » Lepota & zdravje » Ena od najbolj uspešnih blogerk razkrila najboljše poletne lepotne nasvete

Ena od najbolj uspešnih blogerk razkrila najboljše poletne lepotne nasvete

Lepota & zdravjeLičenjeNega
Ena od najbolj uspešnih blogerk razkrila najboljše poletne lepotne nasvete
📷 Camila Coelho / Instagram

Camila Coelho je svojo slavo in uspeh dosegla z rednim objavljanjem fotografij na Instagramu in videoposnetkov na Youtubu. Stotine videov (in milijone ogledov) pozneje, se je zdaj trdno zasidrala med najbolj prepoznavne in uspešne blogerke v industriji.

V nadaljevanju ti Camila razkriva svoje skrivnosti, kako celo poletno sezono izgledati izjemno, poleg tega pa tudi izdelke, ki jih ima vedno pri sebi.

O tem, kateri je njen najboljši poletni nasvet za nego kože…
“Kožo je treba ohranjati hidrirano, še zlasti ponoči, da se lahko podnevi nadzoruje izločanje olj in preprečuje neželene akne. Tako da spodbujam vse, da nadaljujejo s svojo običajno negovalno rutino tudi v poletnih mesecih.”

O tem, kako tudi v najhujši vročini ohrani ličila na mestu…
“Primer! Na potovanjih imam vedno s seboj Dior Backstage Face & Body Primer, saj ohranja mojo podlago na mestu in pomaga pri teksturi moje kože. Poleg tega imam s seboj v torbici rada tudi lepotni eliksir, ki ga posprejam po koži tekom dneva za svež in ne masten izgled.”

O tem, kaj ima vedno v torbi za na plažo…
“Sončno kremo za obraz Elta MD, Dior Bronze After-Sun Care za ohranjanje hidrirane kože in zagotavljanje daljše porjavelosti, sončna očala, lep klobuk, ki zaščiti moj obraz pred soncem in meglico za obraz, ki ohranja mojo kožo hidrirano.”

O tem, kateri so njeni najljubši poletni izdelki…
1. “Dobra BB krema. Ta zagotovi naravno prekrivnost, hkrati pa zaščiti kožo pred sončnimi žarki. Obožujem Missha M Perfect Cover BB kremo.”
2. “Dober primer! Ta ne bo le pripomogel k ohranjanju ličil na mestu tekom celega dneva v času visokih poletnih temperatur, ampak bo dober primer pomagal tudi pri teksturi kože. Obsedena sem z Dior Backstage Face & Body primerjem.”
3. “Čudovit bronzer. Všeč so mi takšni, ki podarijo koži sijaj, kot bi jo poljubilo sonce.”
4. “Vodoodporna maskara. Všeč mi je Dior Diorshow vodoodporna maskara. Je ena od mojih najljubših. Na voljo je v vodoodporni formuli, ki je popolna pri potapljanje v bazenu ali morju.”
5. “Izdelki, ki obarvajo ustnice. Vsaka bi morala imeti s seboj izdelek, ki obarva ustnice. Med mojimi najljubšimi sta Benefit Benetint in Dior Addict Lip Tattoo.”