Domov » Moda & stil » ENO vprašanje, ki si ga Sarah Jessica Parker zastavi pred nakupom oblačil

ENO vprašanje, ki si ga Sarah Jessica Parker zastavi pred nakupom oblačil

Moda & stilVIP
ENO vprašanje, ki si ga Sarah Jessica Parker zastavi pred nakupom oblačil
📷 Sarah Jessica Parker / Instagram

Poslovi se od obžalovanj po nakupovanju!

Sarah Jessica Parker je znana po svojem brezhibnem modnem slogu pred kamerami in v prostem času. A če verjameš ali ne, stilska ikona in slavna igralka ne porabi vsega svojega časa za nakupe novih oblačil. Za InStyle je igralka razkrila, katero vprašanje si zastavi pred vsakim nakupom, ki ji pomaga pri varčevanju z denarjem in okolju prijaznih odločitvah med nakupovanjem.

“Razmišljam o trajnosti zase in za svoje otroke – hčere in sina. Obstajal je en dokumentarni film, ki sem ga gledala pred tremi ali štirimi poletji. Imenuje se Pravi stroški (The True Cost). Resnično razkrije vse o hitri modi in o tem, koliko odpadkov ustvarjamo in koliko zavržemo.”

“Skoraj 100 odstotkov majic mojega sina je rabljenih. Sam veliko oblačil kupi v trgovinah z rabljenimi oblačili.” Povsem enako pa velja za Parker dekleta. “Moji hčeri nosita moja oblačila. V moji družini že skoraj tri generacije prenašamo oblačila.”

Ko pa se Jessica vsake toliko časa odloči, da kupi kaj zase, si vedno postavi eno zelo pomembno vprašanje: “Ali je to kos, ki ga bom želela imeti tudi čez 10 do 15 let?”