Enostaven TikTok trik za spenjanje las, če imaš goste lase

Deluje pa tudi, če imaš zelo dolge lase!

Pričeske se nenehno spreminjajo. Od bobov do kit, vedno se pojavi nekaj novega. Ampak vsi dobri trendi morajo izvirati od nekod in najpogosteje je to izpred desetletja ali dveh. Po podatkih TikTok-a je najnovejši trik za goste lase le reinkarniran trend iz devetdesetih.

Devetdeseta imajo desetletja pozneje pravi modni trenutek. Čeprav se zdi, da skoraj vsaka slavna oseba nosi “pederuše” (torbice za okoli pasu), pa je očitno prišel čas, da zablestijo tudi sponke za lase.

TikTok je poln nasvetov, ki spreminjajo življenje in lepotni trik s sponko ni prav nič drugačen. Deluje pa tudi, če so tvoji lasje zelo, zelo gosti.

Lase ovij okoli sponke

Če ti trend iz 90-ih morda ni znan, potem naj ti ga na hitro razložimo. Sponka za lase ima še eno ime in sicer ‘krokodilček’, saj so njeni zobčki podobni krokodiljevim zobem. Z njo lahko spneš lase le na pol al pa povsem stran z vratu. Vse do danes ljudje z gostimi lasmi niso mogli uporabljati takšnih sponk, saj se je zdelo, da niso dovolj močne, da bi njihove lase obdržale spete. Ampak kot zdaj lahko vidimo na TikToku, je potrebno goste lase le oviti okoli sponke in to je to.

Spodaj si oglej dva načina spenjanja gostih las s sponko:

@kelkeltan

Oof this ##hairclaw trick goes out to the thick hair gals ##fyp ##hair ##hairstyle ##hairclawhairstyles ##hairclawclip ##hairclaw ##hair ##hairclawhack ##beaut

♬ Cognac Queen – Megan Thee Stallion

@pretty.squirrelss

I could do it much better when I was still a FA🤣 ##LearnHow ##SummerMashup ##hairclawstyles ##hairclawhack ##beautyhacks ##flightattendants ##hairstyleupdo

♬ FVN! – LVL1

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si